amsterdam rai


kid 99

kantoorinkoopdagen 99: kantoorbenodigdheden, papier en supplies onder één dak!

amsterdam rai organiseert op 10 en 11 november de nieuwe vakbeurs kantoorinkoopdagen 1999 in het euretco expocenter te houten. dit gebeurt in nauwe samenwerking met de leidende vakbladen op kantoorgebied, kantoorvak en kantoor & efficiency .

deze nieuwe expositie met update-seminars komt tegemoet aan een presentatiebehoefte van aanbieders van kantoorartikelen nu de efficiency beurs in zijn vanouds bekende vorm dit jaar geen doorgang zal vinden.

naar verwachting zullen meer dan vijftig leveranciers van kantoorverbruiksgoederen (schrijfwaren, office papers, opbergmiddelen en machine-supplies) hun producten en diensten aanbieden op de tweedaagse expositie.

het seminarprogramma omvat dagelijks twee lezingen. op woensdag 10 november worden door gerenommeerde sprekers uit de branche de onderwerpen ‘inkopen via internet’ en ‘kleine ergonomie’ behandeld. op donderdag 11 november zijn ‘europees aanbesteden’ en ‘papierinnovatie’ onderwerpen van de lezingen.

de kantoorinkoopdagen 99 zullen niet alleen worden bezocht door inkopers, facility managers, hoofden algemene dienst, secretaressen en office managers van
gebruikers-organisaties uit de sectoren industrie, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit. ook kantoorvakhandelaren en vertegenwoordigers van retailbedrijven behoren tot de bezoekersdoelgroep.

toegangskaarten voor de expositie zijn verkrijgbaar aan de kassa van het expocenter voor ƒ 35,-. een toegangskaart voor de seminars kost per dag ƒ 295,- , waarbij twee lezingen, een lunch en toegang tot de beurs zijn inbegrepen. de openingstijden van kantoorinkoopdagen 99 zijn op woensdag 10 en donderdag 11 november van 9:30 tot 17:00 uur.

Deel: ' Kantoorinkoopdagen 99 in Amsterdam RAI '
Lees ook