Ingezonden persbericht

Persbericht

Kapitol lanceert Infobel Business France,
professionele telefoongids Franse bedrijven op cd-rom

Brussel, 15 mei 2002 - Kapitol, de Belgische uitgeverij van de Infobel-producten en gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische telefoongidsen van particulieren en bedrijven in Europa, brengt Infobel Business France op de markt. Infobel Business France is een professionele bedrijvengids op cd-rom. Hij bevat de gegevens van ruim 2.200.000 Franse bedrijven uit meer dan 1.000 sectoren, die ingeschreven zijn in het handelsregister.

Net zoals Infobel Business Belgium beschikt de professionele telefoongids Infobel Business France voor Franse bedrijven over zeer sterke zoekcriteria. De cd-rom biedt betrouwbare gegevens, heeft een gebruiksvriendelijke interface en een uitstekende ergonomie. Zowel op commercieel als op marketingvlak zijn dit ideale componenten voor een dagelijks gegevensbeheer. De gids is beschikbaar in het Frans en in het Engels.

In een economie waar de concurrentie steeds groter wordt, is informatie uitgegroeid tot een onontbeerlijke parameter voor het welslagen van commerciële initiatieven. In die context kan een snelle beschikbaarheid van strategische informatie dan ook doorslaggevend zijn.

Infobel Business France is een onmisbaar instrument voor professionelen (voornamelijk commerciële en marketingverantwoordelijken), die rechtstreekse contacten onderhouden met de Franse markt.

De cd-rom geeft een concreet antwoord op:

- de vragen van professionelen over de financiële toestand van hun commerciële partners;

- de noodzaak om essentiële informatie te verkrijgen om een commerciële activiteit optimaal uit te voeren (telefoonnummers, namen van bedrijfsleiders, enzovoort).

Op die manier combineert Infobel Business France specifieke gegevens voor professionelen met (zoek)functies die hen een opmerkelijke en kostbare tijdswinst opleveren.

De installatie en het gebruik van de software zijn zeer eenvoudig. Dankzij de handige en snelle zoekfunctie van Infobel Business France kan de gebruiker de gegevens van een bedrijf terugvinden aan de hand van een telefoon- of faxnummer. Hij kan bovendien de locatie visueel oproepen via een routebeschrijving. Het distilleren, exporteren en afdrukken van bepaalde gegevens is onbeperkt (rechtstreeks op etiketten, in lijsten of op briefhoofden).

De cd-rom biedt de gebruiker via infobel.com ook een reeks internetdiensten, waaronder de raadpleging van internationale telefoongidsen en de on-lineaankoop van allerlei rapporten (krediet- en financiële analyses, enzovoort).
De professionele telefoongids is tegelijk een uitgelezen tool voor het opzetten van marketingacties, mailings en de uitbreiding van B2B-gegevensbestanden.

De selectie en opzoeking van adressen gebeurt via verschillende criteria. Die kunnen gecombineerd worden om een zeer precieze zoekopdracht uit te voeren. Een 15-tal criteria bieden ruime keuzemogelijkheden, zoals:


- bedrijfsnaam - handelsregisternummer
- plaats - beroepscategorie
- postcode - aantal personeelsleden
- straat en nummer - omzetcijfer

- telefoonnummer - nettoresultaat
- faxnummer - jaar van oprichting
- naam bedrijfsleider - rechtsvorm
Infobel Business France is in België te koop in de winkel. Adviesprijs: 149 Euro.
Bestellingen vanuit andere landen zijn mogelijk via de website.

Kapitol s.a./n.v., Sint-Jobsesteenweg 506, B-1180 Brussel, België Website: www.infobel.com

Over Kapitol
Kapitol werd in 1995 opgericht in Brussel. Het is een van de eerste Europese ondernemingen die een telefoongids op cd-rom uitbracht. Het bedrijf creëerde als eerste in de wereld een internetsite met een telefoongids van particulieren (onder de merknaam Infobel) en gaf als eerste een Europese telefoongids op dvd-rom uit. Alle media samengenomen (internet, cd- en dvd-roms), ontwikkelt en beheert Infobel een gegevensbank van ongeveer 130 miljoen Europese telefoonabonnees. Die wordt voortdurend geactualiseerd en aan iedereen ter beschikking gesteld. Naast de B2C- en B2B-telefoongidsen, biedt Kapitol ook e-business diensten en webvertising aan. Kapitol is actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft 21 medewerkers en behaalde in 2001 een omzet van 4,61 miljoen EUR. Voor meer informatie: https://www.infobel.com, https://www.teldir.com of tel. +32 2 379 29 40.

Deel: ' Kapitol lanceert Infobel Business France, professionele telefoongids.. '
Lees ook