Karten in IJsselstein voor het goede doel


Ronde Tafel 178 IJsselstein organiseert ten behoeve van het goede doel op 15 juni een geweldig race-event in het hart van IJsselstein.

IJsselstein, 20130408 -- Het evenemententerrein, naast de historische binnenstad van IJsselstein, zal zaterdag 15 juni worden omgebouwd tot een volwaardig kartcircuit van meer dan 400 meter lang. Op dit circuit gaan 45 teams van 3 man verschillende heats rijden. Daarnaast gaat men racen op het virtuele circuit van Monza en kan men zichzelf onsterfelijk maken in de pitsstop challange, door als allersnelste de banden te verwisselen.

Jarenlang heeft de ronde tafel met veel succes het stadsgolf georganiseerd in IJsselstein, maar als jonge ambitieuze club mannen moet je ook jezelf blijven uitdagen en werd het tijd voor wat nieuws.

“Met deze nieuwe uitdaging willen we 135 gasten een leuke spannende en sportieve dag bieden.”, aldus Marc Diks, mede organisator van dit evenement. “Het doel van deze dag is zo veel mogelijk ophalen voor het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar latrines in Kenia. Daarnaast willen met de opbrengst 2 speeltoestellen voor gehandicapte kinderen doneren ten behoeve van de nog te realiseren speeltuin kloosterplantsoen.”

De hoofdsponsor is inmiddels gevonden in DTC Lease en een flink aantal sponsorpakketten zijn reeds verkocht.

Lijkt het u leuk om mee te doen en zo het goede doel een handje te helpen:

Deelnemen kan vanaf €695,- voor 3 personen. Van 09:00 tot 20:30 wordt u de hele dag vermaakt en goed verzorgd waarbij U het goede doel een warm hart toedraagt.

Meer informatie: www.rt178.nl


Zoekwoorden:

Deel: ' Karten in IJsselstein voor het goede doel '
Lees ook