Jaarbeurs Utrecht


Persberichten Perskamer : Support

KARTERS OPENEN BENELUX' GROOTSTE
GEHANDICAPTENMANIFESTATIE

Met vier karts door het lint. Om aan te tonen dat men zich niet moet laten leiden door de fysieke beperkingen maar de ongekende mogelijkheden die er in het verschiet liggen voor mensen met een handicap.

Sporters door het lint voor opening Support

Dat doet Paralympisch Wintersportkampioene Marjorie van de Bunt op donderdag 30 mei in de Utrechtse Jaarbeurs. De langlaufkampioene rijdt met Jan Troost, voorzitter van de Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad, een race tegen de bekende coureurs Sandra van der Sloot (winnares Alfa 156 Challenge) en Sandor van Es (momenteel koploper in de Alfa 147 Challenge).
Het viertal opent na het startschot van Jaarbeursdirecteur Anton Innemee 'Support', de grootste tweejaarlijkse manifestatie voor mensen met fysieke beperkingen in de Benelux.

Beursorganisator Rianne Klein Geltink: "We willen hiermee aantonen dat er maar weinig onmogelijk is voor mensen met en handicap. Er wordt gereden in aangepaste karts, waarin de bediening niet via pedalen, maar met knoppen aan het stuur is geregeld."
Op de beurs zijn talloze noviteiten te zien die het wonen, werken en sporten voor mensen met een handicap aangenamer of beter maken. Ook zijn er uitvindingen van gehandicapten te zien die nog niet in productie zijn.

Support is geopend op donderdag 30 en vrijdag 31 mei van 10 tot 18 uur en op zaterdag 1 en zondag 2 juni van 10.30 tot 16.30 uur. Er worden meer dan twintigduizend bezoekers verwacht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Karters openen benelux' grootste gehandicaptenmanifestatie '
Lees ook