KAS BANK

_____________
PERSBERICHT

24 maart 2003

KAS BANK settlement bank bij CREST

Vandaag heeft de KAS BANK de status van settlement bank gekregen bij Crest. Als settlement bank garandeert KAS BANK de betalingen aan en van haar relaties die effectentransacties afwikkelen binnen Crest. De verrekening van de verplichting vindt plaats in een daartoe voor KAS BANK geopende rekening bij de Bank of England. Met deze nieuwe functie kan KAS BANK nu als een van de weinige aanbieders in het Verenigd Koninkrijk het gehele pakket aan diensten van clearing, settlement en custody aanbieden aan haar relaties in de Londense City. De KAS BANK toont hiermee opnieuw haar commitment naar de Britse markt aan.

De KAS BANK heeft deze belangrijke stap gezet als onderdeel van haar strategie om de Europese specialist te worden op het gebied van clearing en settlement, custody en informatiediensten, vooral ook in het Verenigd Koninkrijk . KAS BANK is de veertiende settlement bank bij Crest; de eerste Nederlandse bank die deze status verkrijgt.

Deze positie bij Crest is een verdere concrete invulling van de KAS BANK strategie, die erop is gericht directe aansluitingen te realiseren op alle belangrijke Europese infrastructuren. Hiermee positioneert de KAS BANK zich verder als de Europese specialist voor effecten- en informatiediensten voor banken, brokers en institutionele beleggers.

Profiel KAS BANK

De KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan effecten- en informatiediensten.

Deel: ' KAS Bank settlement bank bij Crest '
Lees ook