Kasteel de Haar zoekt keukenprins


HAARZUILENS, 20141215 -- Kasteel de Haar presenteert in de kerstvakantie van 24 december t/m 4 januari Sprookjes van De Haar, een kerstbelevenis voor de hele familie. Ontdek tijdens de nieuwe rondleiding grappige keukengeheimen van de kasteelkok en wonderlijke sprookjesavonturen die onverwachts tot leven komen! Waar komt dat glazen muiltje tussen de broodjes kaas opeens vandaan? Wil je weten hoe dit afloopt? Kom dan naar de gloednieuwe editie van de Sprookjes van De Haar. Wil je je eens een echte keukenprins of prinses voelen? Laat je deftige kerstkleren lekker thuis en kom in je mooiste prinsenpak of prinsessenjurk naar het kasteel!

Bij Kasteel de Haar horen een baron en een barones. Meestal wonen ze ergens anders, maar eens per jaar logeren zij in het kasteel. En dan is het hele kasteel in rep en roer! Wil je weten wat er allemaal moet gebeuren voordat de baron en barones tevreden zijn en ze hun deftige gasten kunnen ontvangen aan het diner? Ontdek waarom koks enorme spierballen nodig hadden, welk toetje van 80 kilo suiker is gemaakt en andere keukengeheimen…
 
[foto: Kasteel de Haar zoekt keukenprins]


Ook deze kerstvakantie komen wonderlijke sprookjesfiguren onverwachts tot leven op Kasteel de Haar! Want wat als je op zoek bent naar de ware ‘keukenprins’, hoe pak je dat aan? Of wanneer er op raadselachtige wijze een kroontje in de soep van de Barones belandt? Waar komt dat glazen muiltje tussen de broodjes kaas opeens vandaan? En wie is toch het meisje dat midden in de winternacht bij het kasteel aanklopte? Wil je weten hoe dit allemaal afloopt? Kom dan in de kerstvakantie naar een gloednieuwe editie van de Sprookjes van De Haar.
 
Sprookjes ‘Lichtjesavonden op het kasteel’
Op 27, 28, 29, 30 december en 2 en 3 januari zijn er speciale Sprookjes Lichtjesavonden, dé kans om het kasteel eens ’s avonds te bezoeken in een sfeervol verlicht kasteel. Een bijzondere ervaring en ook een beetje extra spannend…! In verband met een beperkt aantal rondleidingen is vooraf reserveren noodzakelijk.

Bezoekersinformatie
De Sprookjesrondleidingen zijn te zien van 24 december t/m 4 januari (niet op 31 dec. en 1 jan.). Er zijn ook Sprookjesrondleidingen op 1e en 2e Kerstdag. Op 27, 28, 29, 30 december en 2 en 3 januari zijn er speciale Sprookjes Lichtjesavonden.

Prijs Sprookjes van De Haar rondleidingen: € 14,00 (volw), € 12,50 (kind ) p.p.
Prijs Sprookjes Lichtjesavond rondleidingen: € 17,50 (volw), € 15,00 (kind) p.p.

Voorkom teleurstelling en reserveer vooraf kaarten via www.kasteeldehaar.nl of 030-6778515. Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Een bezoek aan Kasteel de Haar brengt u terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners. Tijdens uw verblijf krijgt u een idee van de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. Verbaas u over de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leven in de Septembermaand.


Deel: ' Kasteel de Haar zoekt keukenprins '
Lees ook