Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, JANUARI 2007

Van passie tot professie

De meest sprookjesachtige en romantische locaties. Waar je prinsheerlijk kunt slapen en koninklijk dineren. Je vindt ze op Kasteelovernachtingen.nl. De website is een idee van Anne Mulder. Haar meisjesdroom was de basis van dit concept dat uitgroeide tot een professionele boekingssite met maandelijks circa 50.000 unieke bezoekers. De succesformule? Haar persoonlijke inspecties en dito kennis van de locaties, haar werkervaring in de gastvrijheidsindustrie, haar eigenzinnige touch én passie voor kastelen!

Doornroosje ging u voor
Op Kasteelovernachtingen.nl vind je ongeveer 200 kastelen en landhuizen in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Portugal, Ierland, Groot-Brittannië, Tsjechië en binnenkort Hongarije. Anne Mulder heeft er heel veel persoonlijk bezocht en zorgvuldig bekeken of ze passen binnen haar concept van Kasteelovernachtingen. Ze beoordeelt iedere locatie op basis van haar eigen Fingerspitzegefühl, locatie, prijs, service, omgeving en romantisch gehalte. De kastelen en landhuizen dienen te voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden: de kwaliteit moet hoog zijn, het eten goed en de service professioneel. Daarnaast moeten ze een hoge `waauw-factor' hebben. Maar even zo belangrijk zijn de sfeer, de hartelijkheid van de eigenaren en het personeel en de prijs (het moet betaalbaar zijn!).

Advies op maat
Anne Mulder maakt een aantal malen per jaar reizen langs de kastelen en landhuizen en staat in rechtstreeks contact met de eigenaren. Ze kent hen dus persoonlijk en er is regelmatig contact. Door deze persoonlijke en up-to-date kennis van de locaties weet Mulder als geen ander welke kastelen en landhuizen er aansluiten bij de specifieke wensen van haar klanten. Ze verstaat dit vak dan ook bijzonder goed. In overleg met kasteeleigenaren stelt Kasteelovernachtingen.nl ook exclusieve arrangementen samen voor een onvergetelijke en écht bijzondere vakantie op maat!

Meisjesdroom...
Anne Mulder over Kasteelovernachtingen.nl: `Ik heb ooit eens in een klein, zeer romantisch kasteel in de Loire gelogeerd. We sliepen er in een hemelbed met echte slaapmutsjes. Net een film!' Als klein meisje werd mijn passie voor kastelen al gewekt en samen met een vriendin bezocht ik zoveel mogelijk kastelen in de Benelux. Precies drie jaar geleden werd mijn idee voor deze website geboren. Ik gooide het roer van mijn leven om, gaf mijn communicatieadviesfunctie op en maakte van mijn passie voor kastelen mijn werk.

Alles wat ik ambieer komt samen in dit vak. Reizen, schrijven, fotograferen, het bezoeken van de mooiste plekken van Europa, persoonlijk contact met de meest uiteenlopende en veelal bijzondere mensen, adviseren op mijn eigen manier en een bedrijf voeren vanuit mijn persoonlijke visie en benadering. Ik vertegenwoordig vooral Nederlandse kasteeleigenaren in Europa. In november 2007 ben ik samen met mijn man naar een geweldig landhuis in Frankrijk verhuisd. Door ons werk via internet werd dit mogelijk en we hebben de kans gegrepen. Het is een beleving die mij nog dichter bij mijn klanten - zowel de kasteeleigenaren als liefhebbers van bijzondere locaties - brengt. Vanuit Frankrijk zet ik mijn bedrijf voort. En daarmee is mijn meisjesdroom pas echt compleet!'

Romantiek boek je zelf!
Op Kasteelovernachtingen.nl kunnen uitsluitend bijzondere locaties geboekt worden. `Om de hoek' en verder weg. Bij Nederlanders, Belgen, Engelsen, Fransen, zelfs bij Australiërs. Je vindt er torenkamertjes, sprookjessuites, kasteelappartementen en hemelbedden. Het is de ideale website met locaties voor een unieke vakantie, een romantische nacht, een huwelijksaanzoek of om zomaar samen te genieten van een bijzondere overnachting of een reis langs kastelen. De site is bedoeld voor liefhebbers van bijzondere locaties in Europa. Voor mensen die genieten van het leven. Voor een warme ontvangst tussen verkoelende kasteelmuren. Voor romantici, maar ook voor families met kinderen (ridderoutfits en prinsessenjurken mee!!!) Kortom: voor iedereen en voor alle leeftijden. Locaties zijn er daarom in diverse prijsklassen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deel: ' Kasteelovernachtingen prinsheerlijk slapen & eten in een meisjesdroom '


Lees ook