KD Workboats winnaar 2015 in scheepsbouwbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150713 -- KD Workboats is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de scheepsbouwbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een stabiele, vooruitstrevende onderneming. ‘KD Workboats is continu bezig haar producten verder te verbeteren en nieuwe modellen te ontwerpen, vaak in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers, voor wie zij een betrouwbare en meedenkende partner is. Klantwensen en het streven naar perfectie staan hierbij voorop.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in KD Workboats (2010) een voorbeeld van vooruitstrevend ondernemerschap. Er werken circa 15 gekwalificeerde en betrokken medewerkers.  Alle boten zijn in tal van afmetingen en uitvoeringen te leveren, in diverse stadia van afwerking: casco, vaarklaar of compleet. Veelal worden boten op maat gemaakt. De Urker onderneming voert een breed assortiment van allerlei soorten (werk)boten, zoals de Pro Worker en de Kingcruiser, en nieuwere typen als de Gboat en de KD-50, die goed zijn ontvangen in de markt.

 Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Innovatie is het sleutelwoord bij KD Workboats. Het bedrijf blinkt uit door vernieuwende vaartuigen te lanceren. ‘Een treffend voorbeeld is het door KD Workboats ontwikkelde multifunctionele werkponton SSMV, uniek doordat het een groot gebruiksoppervlak koppelt aan manoeuvreerbaarheid. Ondanks zijn breedte van 4,5 meter en lengte van 11 meter, is het ponton inklapbaar en kan het per trailer worden vervoerd’, stelt een enthousiaste Robbert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Klanten krijgen uitstekend advies en uitgebreide informatie over de gebruiksmogelijkheden van de diverse boottypen. De enorme ervaring die het bedrijf in de loop van de jaren heeft opgebouwd, maakt dit mogelijk. KD Workboats durft duidelijk anders te denken waar het gaat om kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen voor zowel nieuw te ontwikkelen boten als upgrades van bestaande boten.’

Meer informatie: https://www.kdworkboats.nl

 Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

 De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, alsook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

 De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. 


Deel: ' KD Workboats winnaar 2015 in scheepsbouwbranche '
Lees ook