Ingezonden persbericht


Amsterdam, 20 januari 2014

-- PERSBERICHT -

Kees Tol verrast 3JS met eerste exemplaar DVD 'Bronnen'

Kees Tol heeft 3JS verrast met de eerste drie exemplaren van de DVD "Bronnen". 3JS waren te gast in het programma Show Vandaag om te vertellen over hun nieuwe theatertoer "Dichter bij de Horizon". Na afloop van de uitzending kregen de mannen de eerste exemplaren uit handen van goede vriend en presentator van het programma Kees Tol.

Tijdens de vierde theatertour van 3JS "Bronnen" zetten 3JS hun tot dan toe sterkste theaterproductie neer. Hun muzikale inspiratiebronnen zijn op geniale wijze verwerkt in de show waarbij Jaap, Jan en Jaap vervolgens rechtstreeks de link naar hun eigen liedjes en sound leggen. In het repertoire zijn verschillende ingenieuze samensmeltingen van songs van 3JS en een aantal juweeltjes uit de muziekgeschiedenis opgenomen. De rondom uitverkochte tournee vormde tevens het afscheid van gitarist Jaap de Witte hetgeen de shows een heel extra dimensie gaf.

Dichter Bij De Horizon
De komende maanden reizen 3JS weer het hele land door met hun nieuwe theatershow "Dichter Bij De Horizon". Voor gitarist Jan de Witte wordt het de eerste theatertoer, zijn vader Jaap de Witte vierde vorig seizoen met de "Bronnen"-tour zijn afscheid van 3JS. In de show verwelkomen 3JS de bezoekers in hun reizende kroeg, 'Café de Horizon'. Daar speelt de 'huisband' nieuwe nummers en bekende hits. Het publiek mag zelfs verzoeknummers indienen. Dichter Bij De Horizon is tot en met 24 april te zien in bijna 30 steden door het hele land. Het complete overzicht van alle steden is te vinden op: www.ntk.nl/voorstelling/3jsdichter-bij-de-horizon/

www.3js.nl
www.twitter.com/driejs
www.instagram.com/driejs/
www.facebook.com/driejsnl
www.youtube.com/user/driejsmusic

Zoekwoorden:

Deel: ' Kees Tol verrast 3JS met eerste exemplaar DVD 'Bronnen' '
Lees ook