Ingezonden persbericht


Kender Thijssen biedt FME-CWM-leden ICT-oplossingen tegen aantrekkelijke voorwaarden

Kender Thijssen 'preferred supplier' voor 3.000 bedrijven in metaal- en elektrobranche

Veenendaal, 29 juli 2002 - Kender Thijssen, toonaangevend leverancier van permanente en tijdelijke ICT- en telecommunicatievoorzieningen, heeft een partnership gesloten met ondernemersorganisatie FME-CWM. FME-CWM vertegenwoordigt 3.000 lidbedrijven in de metaal- en elektrobranche met in totaal 275.000 vaste en 60.000 tijdelijke arbeidskrachten. De leden kunnen door het samenwerkingsverband ICT-oplossingen huren of kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. De overeenkomst is onderdeel van het 'member benefits'-programma van FME-CWM.

Kender Thijssen is door de overeenkomst 'preferred supplier' geworden voor alle leden van FME-CWM door geheel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Veenendaal zal het bedrijf de 3.000 leden ondersteunen met een breed scala van tijdelijke en permanente ICT-oplossingen die bijdragen aan een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering. Te denken valt hierbij aan de verkoop en verhuur van hard- en software, de ontwikkeling en implementatie van kostenbesparende informatie- en communicatie-infrastructuren, maar ook het onderhoud en beheer hiervan. Daarnaast biedt Kender Thijssen geïntegreerde telecommunicatieoplossingen en verlengt het de levensduur van bestaande ICT-systemen. Door het partnership profiteren de leden onder meer van kortingen.

"Met de opname van Kender Thijssen in ons 'member benefits'-programma spelen we in op de toenemende vraag van onze leden naar kwalitatief hoogwaardige en betaalbare ICT-oplossingen", aldus FME-CWM-voorzitter drs. A. Kraaijeveld . "Kender Thijssen kan onze leden door geheel Nederland op een breed gebied ondersteunen. Daarnaast is Kender Thijssen flexibel en werkt het bedrijf uitsluitend met A-merken, zodat kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn."

"ICT speelt een cruciale rol in de metaal- en elektrobranche", zegt directeur Harm Altena van Kender Thijssen. "Ondernemers in deze markt hebben behoefte aan flexibele oplossingen die bijdragen aan een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering. Of het nu gaat om de complete kantoorautomatisering, een nieuwe telefooncentrale of de verhuur van een laptop, ieder lid van FME-CWM kan nu bij ons terecht tegen aantrekkelijke voorwaarden."

Foto's van de ondertekening van de overeenkomst tussen Kender Thijssen en FME-CWM zijn verkrijgbaar bij Fleur van der Haar van Lammers van Toorenburg Benelux PR, telefoonnummer: 030-6565070.

Kender Thijssen
Kender Thijssen is ruim 20 jaar een toonaangevend leverancier van en adviseur voor tijdelijke en permanente telecommunicatie- en ICT-voorzieningen. Kender Thijssen verkoopt en verhuurt hard- en software, ontwikkelt en implementeert kostenbesparende informatie- en communicatie-infrastructuren, en onderhoudt en beheert deze. Het bedrijf richt zich primair op middelgrote ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen van 100 tot 1.000 werkplekken. Kender Thijssen kan ook worden ingeschakeld voor monitoring, beheer en onderhoud van volledige ICT-infrastructuren of delen daarvan. Hierdoor wordt de continuïteit gewaarborgd en kunnen bedrijven het maximale halen uit hun bestaande ICT-infrastructuren. Kender Thijssen heeft 250 medewerkers in Nederland en België.

Deel: ' Kender Thijssen sluit partnerschap met FME-CWM '
Lees ook