Westelijke Land- en Tuinbouworganisatie (WLTO)

Nieuws

Kennis- en innovatiemarkt AGRINOVA® 2000: vrijdagmiddag 14 januari 2000 in Hoorn

De kennis- en innovatiemarkt AGRINOVA® 2000 vindt plaats op vrijdagmiddag 14 januari 2000 van 12:45 uur tot 17:00 uur. AGRINOVA® 2000 is een initiatief van het Agrarisch Kennis Centrum Noord-Holland Noord (AKC-NHN) ehouden in het gebouw van de Middelbare Tuinbouwschool van het Clusius College in Hoorn. De markt is bedoeld voor ondernemers uit de primaire sector (veehouderij, akkerbouw en tuinbouw), uit de agribusiness en voor bedrijven en instellingen die zich met vernieuwingen in de sector bezighouden. Het gaat daarbij om ondernemers en bedrijven en instellingen uit Noord-Holland. Zij kunnen gratis deelnemen.

De middag zal bestaan uit drie onderdelen: de Boodschap, de Markt en de Keuken. De Commissaris van de Koningin Dr. J.A. van Kemenade opent AGRINOVA® 2000. Gedeputeerde J.H.J. Verburg zal ingaan op het belang van innovaties voor de sector. Maurice de Hond rondt het onderdeel de Boodschap af met een presentatie van zijn visie op informatie- en communicatietechnologie. Na de Boodschap hebben bezoekers ruim de tijd de Markt te bezoeken. Daar zullen circa 35 bedrijven aanwezig zijn die zich met vernieuwingen in de sector bezighouden. Na de markt kunnen bezoekers deelnemen aan de Keuken. Vijftien bedrijven uit de primaire sector en uit de agribusiness presenteren hun innovaties in twee rondes.
Voor dit jaar is de workshop "Klik daar ga je" georganiseerd waarin deelnemers zelf kunnen ervaren hoe het is te surfen op internet. Dit op verzoek van de deelnemers van vorig jaar.

Het AKC-NHN initieert en ondersteunt vernieuwingen in de agrarische sector in de provincie.

Meer informatie over AGRINOVA® 2000 is te vinden op de website van het AKC: www.akcnhn.nl. Bellen kan natuurlijk ook: tel: (0228) 567 492.

22-11-1999

Deel: ' Kennis- en innovatiemarkt AGRINOVA 2000 in Hoorn '
Lees ook