PERSUITNODIGING

Eindhoven, 2 juli 2002

Kenniswijk presenteert nieuwe faciliteiten, diensten en infrastructuur

Op maandag 8 juli aanstaande wordt in Eindhoven officieel het nieuwe Kenniswijk Breedband Demonstratie Centrum geopend. In Nederland staan ontwikkelingen van breedband-infrastructuren en diensten volop in de belangstelling zowel bij marktpartijen als bij de overheid. Kenniswijk speelt een belangrijke rol bij deze ontwikkelingen met haar demo- en testomgeving.

Ter gelegenheid van de opening van het Breedband Demonstratie Centrum organiseert Kenniswijk BV een persconferentie waar Henk Koning, directeur van Kenniswijk BV, de plannen en ambities voor de toekomst van Kenniswijk presenteert. Daarnaast bespreekt hij de strategie voor de realisatie van breedband in Kenniswijk. Herman Grol, directeur Marktontwikkeling en Stimulering van het ministerie van Verkeer en Waterstaat zal ingaan op het overheidsbeleid rond Kenniswijk. Verder zijn verantwoordelijke wethouders van de gemeenten Eindhoven en Helmond aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard is er de gelegenheid het nieuwe Breedband Demonstratie Centrum te bezichtigen.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd om deze persconferentie in Kenniswijk Eindhoven bij te wonen.

VERVOER AMSTERDAM - EINDHOVEN v.v.

Om uw komst naar Kenniswijk Eindhoven zo effectief mogelijk te maken, hebben wij gezorgd voor vervoer per luxe VIP touringcar vanaf station Amsterdam Amstel naar Kenniswijk in Eindhoven. Tijdens de rit brengt Sylvia Veereschild, manager Diensten van Kenniswijk BV, u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in Kenniswijk. Voor een lunch zal worden gezorgd. Na de persconferentie brengt de touringcar u weer snel en comfortabel terug naar Amsterdam.

HET PROGRAMMA

11.00 uur Vertrek VIP touringcar van station Amsterdam Amstel naar Kenniswijk Eindhoven

12.45 uur Ontvangst voor persconferentie

13.00 uur Welkom

13.10 uur Henk Koning, directeur Kenniswijk BV De nieuwste ontwikkelingen in Kenniswijk en de visie op de toekomst

13.35 uur Herman Grol, directeur Marktontwikkeling en Stimulering DGTP

13.45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

14.15 uur Rondleiding in de demoruimte van het BBDC

14.45 uur Afronding

15.00 uur Vertrek VIP touringcar van Kenniswijk Eindhoven naar station Amsterdam Amstel

UW REACTIE

Graag vernemen wij uiterlijk 4 juli of we op uw aanwezigheid mogen rekenen. Maak uw bevestiging kenbaar via een reply op deze e-mail, een telefoontje naar Patricia Koetsier op (070) 4161645 of een fax naar (070) 4161696. Wilt u aangeven of u gebruik wilt maken van het het VIP-vervoer van Amsterdam Amstel naar Eindhoven?

Uiteraard bestaat er na de persconferentie en de rondleiding gelegenheid voor het houden van één-op-één interviews (op aanvraag). Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Henk Koning
Directeur Kenniswijk BV

Deel: ' Kenniswijk presenteert nieuwe faciliteiten, diensten en infrastructuur '
Lees ook