Ingezonden persbericht

Keramag serie Vitelle uitgebreid met badmeubelconcept

AMERSFOORT, 20030312 -- Populaire badkamerserie 'Vitelle' uitgebreid met twee meubelprogramma's in verschil-lende stijlen / Hoge kolomkasten, hang- en zijkasten met strakke of gewelfde fronts / Flexibel te combineren naar elke wens / Creatieve kastindeling voor optimaal overzicht /

De populaire badkamerserie 'Vitelle' van Keramag is uitgebreid met een nieuw, veelzijdig meubelconcept. Daarmee voegt de fabrikant nog meer voordelen op het gebied van comfort, opbergruimte en bewegingsvrijheid toe aan deze toch al uitgebreide serie. De serie bestond reeds uit verschillende wastafels met aflegmogelijkheden, meubelwastafels, closets, bidet, urinoir, wastafelboxette en -onderkasten. Nu biedt 'Vitelle' met de nieuwe meubelprogramma's nog meer mogelijkheden voor een individuele inrichting van de badkamer. Het meubelconcept bestaat uit fraaie hoge kolomkasten, hang- en zijkasten in verschillende uitvoeringen, een spiegelkast en een aflegplateau.

Twee fronts, twee stijlen
Het Vitelle badmeubelconcept biedt een keuze uit badmeubelen met strakke fronts -in de houtdecors kersen- of perenhout- of met gewelfde fronts in hoogglanslak in de kleuren wit of pergamon. Het corpus van de meubelen is verkrijgbaar in kersen of peren houtdecor. De verschillende meubels laten zich flexibel met elkaar combineren voor een totaalbeeld naar eigen smaak. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere hoge kolomkasten naast elkaar gemonteerd worden, zonder dat de indruk van een massieve kastenwand ontstaat. Dat de ontwerpers overliepen van ideeën blijkt ook uit de praktische indeling van de kasten. Daardoor behoort de bekende 'chaos' die na verloop van tijd in badkamerkastjes ontstaat tot het verleden. In de laden met uitneembare inleg kunnen flesjes, flacons en andere verpakkingen overzichtelijk opgeborgen worden. In het onderste deel van de hoge kast is een wasmand geïntegreerd. Het bovenste deel van de hoge kast met gewelfd front biedt nog een extra verassing; extra opbergruimte voor allerhande benodigdheden. De zijkasten zijn voorzien van een onderhoudsvriendelijk keramisch afdekplateau en bieden een royale aflegruimte.

Spiegelkast
Een vondst is ook de spiegelkast met verschuifbare spiegelelementen. Deze kast is leverbaar in twee maatvoeringen (58x80 en 70x80cm). De kast herbergt tevens een schakelaar, stekkerdoos en trafo. De uitbreidingen zijn doordacht tot in de kleinste details. Daarmee onderstreept de fabrikant het reeds bewezen innovatieve karakter van de serie 'Vitelle'. Kenmerken van deze serie zijn bijvoorbeeld de wastafel met het onzichtbare afvoer- en overloopsysteem 'Clou', een bijzonder ruimtebesparende hoekwastafel met bijpassende onderkast, 'Kerafix' bevestigingen, de handige Boxette als wastafelonderkast, de eenvoudig te reinigen, afneembare zittingen van closet en bidet en de originele, verplaatsbare hocker die dienst doet als zitje en als wasmand. De keramische producten zijn verkrijgbaar in wit (Alpin) of in pergamon en worden naar wens voorzien van de bijzonder onderhoudsvriendelijke oppervlaktelaag 'KeraClean'. Een compleet overzicht van het totale Vitelle Programma vindt u in de nieuwe brochure. U kunt deze aanvragen bij Keramag, telefoon: 033 - 454 28 00.

Noot voor redacties:

Zoekwoorden:

Deel: ' Keramag serie Vitelle uitgebreid met badmeubelconcept '
Lees ook