Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 15 augustus 2001

MOOIE PRIJZEN TE WINNEN
TIJDENS GELDROPSE KERMIS

Van zaterdag 1 tot en met woensdag 5 september is het kermis in Geldrop. Ook dit jaar worden er weer uiteenlopende activiteiten georganiseerd, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Zo wordt er voor de kinderen een kleurwedstrijd gehouden; de winnaars worden beloond met een spetterende prijs. Kabouter Plop (look-a-like) deelt op dinsdag 4 september om ongeveer 18.00 uur de prijzen uit in pannekoekenhuis Hans en Grietje aan de Langstraat.

Deze week ontvangen alle basisscholen in Geldrop de kleurplaten, waarmee de leerlingen mee kunnen doen aan de kleurwedstrijd. De kinderen kunnen meedoen in twee leeftijdscategorieën, namelijk van 3-7 en 8-12 jaar.

De kleurplaten kunnen tot maandag 3 september aanstaande tot 16.00 uur worden ingeleverd in de hal van het gemeentehuis aan de Hofstraat 4 of in het gebouw aan de Heuvel 1. In beide gebouwen staan speciale boxen waar u deze in kunt doen. De mooiste kleurplaten worden beloond met een zwemkaart. Hiermee kunnen de prijswinnaars 12 keer gratis zwemmen in zwembad De Smelen. Er zijn per leeftijdscategorie 4 zwemkaarten te winnen.

MARKTPROMOTIE-ACTIE
Op woensdag 5 september vindt de weekmarkt eenmalig plaats op de Bezorgershof. Tijdens deze kermismarkt wordt er een promotie-actie gehouden. Bij iedere aankoop die u op de markt doet, krijgt u een kaart waarmee u aan de actie kunt deelnemen. Deze kunt u invullen en deponeren in de daarvoor bestemde bussen op de Bezorgershof.

Als u deelneemt aan de promotie-actie, maakt u kans op de volgende prijzen:

* 3 reischeques ter waarde van f 100,00. Deze kunt u inwisselen bij reisbureau Star Travel;

* 4 bonnen van f 25,00 die vrij zijn te besteden op de markt;
* 15 bonnen van 10 gulden. Deze zijn eveneens vrij in te wisselen op de markt.

Op de kermismarkt kunt u Nel tegen komen, u misschien wel bekend van Brabant TV. Onder het motto 'Nel deelt uit', zal zij een aantal marktbezoekers op een speciale manier verrassen met een bezoekje aan de kermis. Bovendien zal ze 10 waardebonnen voor de markt aan de man proberen te brengen.

STANDWERKERSCONCOURS
Tijdens de kermismarkt vindt er 13.00-17.00 uur een standwerkerconcours plaats in de Langstraat; het gaat hier om een van de vele voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap. Als u uw deelnamekaart van de promotie-actie inlevert, kunt u daarop meteen aangeven naar welke standwerker uw voorkeur uitgaat.

De standwerker met de meeste stemmen ontvangt de publieksprijs, diverse bonnen met een waarde van f 100,-. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen ieder een door de Edah aangeboden levensmiddelenpakket van ongeveer f 100,-.

BONNENBOEKJES
Naast de genoemde promotie-actie worden er voor en tijdens de kermis 5000 bonnenboekjes uitgedeeld met speciale aanbiedingen voor de kermis en voor de kermismarkt op 5 september. Tussen de 5000 boekjes zitten er drie waarmee u een ijstaart kunt winnen. Deze taarten zijn beschikbaar gesteld door kermisexploitant Punt en zijn af te halen bij de ijsverkoop op de kermis.

Hoe komt u aan een bonnenboekje?

* vanaf woensdag 22 augustus zijn de boekjes gratis verkrijgbaar bij diverse winkels en horecagelegenheden;

* op de markt van 29 augustus staat een aantal kooplieden die een week later ook op de kermismarkt staan. Deelnemers zijn te herkennen aan een poster op de kraam. Als u iets bij hen koopt, krijgt u een voordeelboekje. Op deze markt zullen ongeveer 1000 boekjes worden verspreid;

* op zaterdag 1 september worden ongeveer 2000 bonnenboekjes uitgedeeld in het centrum van Geldrop en op de kermis.

Deel: ' Kermis in Geldrop '
Lees ook