Gemeente 's-Hertogenbosch

25-07-2002

Kermis in Rosmalen

De dorpskermis Rosmalen wordt dit jaar van 3 tot en met 7 augustus gehouden op het Gildeplein. De kermis wordt vanaf donderdag 1 augustus opgebouwd. De openingstijden zijn zaterdag en zondag van 13.00 tot 24.00 uur en op maandag tot en met woensdag van 12.00 tot 24.00 uur.

Attracties
In Rosmalen staan dit jaar: gebakkraam, bussensport, suikerspin, miami trip, balco rotor, rupsbaan, skeeball, schietsalon, autoscooter, draaimolen, lijntrek, rotalet, nougatkraam, pusher, paling- en viskraam, snacks, jackpot, lucky cranes, sperensport, pony rijden, break dance, poffertjeskraam, blower, lotenverkoop, hengelspel, buggy, dobbelsteenspel en een cakewalk.

Verkeersmaatregelen
Ook dit jaar is er voor de dorpskermis in Rosmalen een aantal verkeersmaatregelen noodzakelijk. Het kermisterrein is verboden voor fietsers en bromfietsers.

- Van maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus is het Gildeplein afgesloten voor al het verkeer. Dit wordt aangegeven door verkeersborden;
- van zaterdag 3 augustus tot en met woensdag 7 augustus is aan beide zijden van de Burgemeester Woltersstraat, het gedeelte tussen de spoorwegovergang en de Dorpsstraat, een parkeerverbod ingesteld;
- aan de oostelijke zijde van de Keizerstraat en aan de noordelijke zijde van de Koningstraat is vanaf 3 augustus tot en met 7 augustus een stopverbod ingesteld. Dit wordt aangegeven door verkeersborden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Kermis in Rosmalen '
Lees ook