Gemeente Zevenaar


Kermis in Zevenaar

Van vrijdag 28 juni tot en met dinsdag 2 juli wordt in Zevenaar weer de jaarlijkse kermis gehouden op het terrein aan de Oude Doesburgseweg. Er zijn weer vele attracties te zien en te ervaren. Ook zijn er een aantal activiteiten rondom de kermis georganiseerd.

Er is dit jaar weer veel spektakel met groot vermaak zoals de Polyp, Grand Canyon en de Lovemachine. Daarnaast is er een aanbod voor het hele gezin met de nostalgische Cake Walk.
En natuurlijk ontbreekt de autoscooter niet. Kleinere kinderen kunnen zich vermaken in de kinderdraaimolen, de Captain Hook en de Mini racing cars.

Voor spelliefhebbers zijn er:
Lijntrekspel, Bussensport, Lucky Ducky, Spill the milk, Fotoschietsalon, Pusher, Balco rooter, Skee-ball en de grijpautomaten.

U kunt u uiteraard volop eten en snoepen op de kermis. Er is kermissnoepgoed te koop bij de suikerwerkkraam. De oliebollenkraam en de suikerspin- en popcornkraam hebben weer een plek gekregen. Ook is er patat, paling, ijs en milkshake te verkrijgen.

Programma
Op vrijdag 28 juni wordt de kermis rond 19.00 uur met enig spektakel geopend door wethouder Theo van den Konink. Hoe dit zal zijn moet u maar met eigen ogen gaan zien!

Op maandag 1 juli zal om 20.30 uur weer de traditionele kermisloterij plaatsvinden, met ook dit jaar weer mooie prijzen. De prijzen bestaan onder meer uit een mountainbike ter waar de van 400, een televisie ter waarde van 250, inline skates ter waarde van 200 en een radio/cd-speler ter waarde 100. De prijzen worden mogelijk gemaakt door Pelgrom Fietsplus, Schepers Radio en TV, Intersport Luising en Eltink Audio-Video.
Als u een kaartje koopt voor een kermisattractie, krijgt u een lot voor de kermisloterij. Om mee te dingen naar de prijzen moet u het controlestrookje van uw lot tussen 18.00 uur en 20.00 uur op maandagavond deponeren in de bus bij de draaimolen. Het overige deel van het lot moet u zelf bewaren. Om een prijs te kunnen winnen moet u persoonlijk bij de trekking aanwezig zijn op maandag 2 juli om 20.30 uur op het kermisterrein en het winnende lot kunnen tonen. Als het winnende lot niet wordt getoond, wordt de prijs opnieuw verloot.

De kermis wordt dinsdagavond om 23.00 uur afgesloten met een spectaculair
vuurwerk.

Veel kermisplezier!

Deel: ' Kermis in Zevenaar '
Lees ook