kerp&company heeft een nieuw algemeen directeur


Tijd voor nieuw leiderschap

AMERSFOORT, 20110921 -- Op 15 september jl. heeft oprichter René Kerp de algehele leiding van kerp&company overgedragen aan Ids van der Schouw. Na een periode van vijf jaar is het tijd voor de volgende fase met bijbehorend leiderschap.

Het bedrijf kerp&company is sinds de oprichting in 2006 stormachtig gegroeid in omzet, aantal klanten en aantal consultants. Ook 2011 wordt met een groei ten opzichte van 2010 afgesloten. Het is juist de groei die nu de aanleiding is voor een wisseling in het management.

René Kerp: "Ik ben goed in mogelijkheden zien en creëren, en dingen laten gebeuren. Ik ben minder goed om structuren te institutionaliseren en te zeer te letten op interne aangelegenheden. Mijn focus ligt buiten op de markt, op de klanten gelegen. En met het aantal mensen wat we nu aan boord hebben, missen we juist goede processen en structuur. Met een goede organisatie kan kerp&company gecontroleerd blijven groeien en tevens de kwaliteit en klanttevredenheid blijvend verbeteren"

Ids van der Schouw, sinds anderhalf jaar actief bij kerp&company als Senior Partner, is blij met deze koers: "Mijn persoonlijke driver is het gelukkig en effectief maken van mensen in en rond organisaties. Bij kerp&company is door de onstuimige uitbreiding de aandacht voor de ontwikkeling / empowerment van onze consultants niet steeds optimaal geweest. Die twee factoren zijn voor mij de redenen om met veel enthousiasme dit op te pakken”.

Zie www.kerp.nl voor meer informatie over kerp&company. 


Deel: ' kerp&company heeft een nieuw algemeen directeur '
Lees ook