Persbericht: Gratis kerst- en millenniumchat voor het nederlandstalige Internet

NIJMEGEN 22 november: FiChat, de topdrukke Nederlandse/Vlaamse chatsite, sluit dit jaar af met een groots millenniumgeschenk. Iedere site, van homepage tot fanpage, van gemeentesite tot online winkel, kan in de laatste december van deze 20e eeuw de kleurige Kerstchatbox en/of de Millenniumchatbox gratis opnemen! Hierdoor kunnen de bezoekers van elke Nederlandse site elkaar gedurende de feestdagen ontmoeten.

Gezelligheid
"Alleen en afgesloten achter het beeldscherm", dat lijkt soms het imago van de internetter te worden. Maar behalve informatieoverdracht en moderne commercie biedt het internet ook nieuwe mogelijkheden om mensen dichter bij elkaar te brengen. Voor al die mensen die gedurende de komende feestdagen weer vele uren online zijn moet er - zo vindt FiChat - ook een plek zijn om even gezellig bij te kletsen.

Feestdagen
Echte interactie tussen mensen, in de decembermaanden van de jaren negentig is dat een actueel thema. Vele Nederlanders verafschuwen namelijk het feit dat de decemberfeestdagen zijn uitgegroeid tot koop- en eetwedstrijden. De echte gezelligheid komt tegenwoordig op de tweede plaats, zo klagen zij. Is de FiChat kerst- en millenniumchat het begin van de terugkeer van de ouderwetse Kerstbeleving op het nieuwe medium?

Kosteloos
Om te proberen de kerstgedachte weer nieuw leven in te blazen kan elke site zonder kosten de chat opnemen in een van de eigen pagina’s. De chat is online tot en met 15 januari 2000.

Informatie en aanmelden op:
http://www.fichat.com/kerstchat

FiChat.com
Postbus 611
6500 AP Nijmegen
info@fichat.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Kerst- en millenniumchat voor Nederlandstalig Internet '
Lees ook