Kerst Sing-A-Long in het Atrium Den Haag groot succes

De kersttraditie in het Atrium Den Haag is terug! In 2007 werd de laatste Kerst-Sing-A-Long gehouden, maar met het succes van gisteravond is het officieel terug van weggeweest. Kerstmis is voor de meer dan 1.250 aanwezige zangers en zangeressen gisteren begonnen.

Het Haagse, speciaal voor deze avond samengestelde kerstkoor bestond uit meer dan 220 leden, waarvan de oudste 93 en de jongste 13 jaar oud. Zij zongen gisteren in het Atrium Den Haag onder bezielende leiding van Gregor Bak en zangeres Cary Molenaar – de Wit. Het kerstkoor zong zowel Nederlands- als Engelstalige kerstliederen, swingende Amerikaanse kerstliedjes, maar ook repertoire dat goed past bij deze tijd van het jaar. “Een schot in de roos!” aldus een bezoeker.

Het was een warme en gezellige avond waar jong en oud uit volle borst mee zong. Het Atrium was vol en klonk prachtig. Er kan geconcludeerd worden dat de Kerst-Sing-A-Long officieel terug is van weggeweest.

De organisatie Atrium City Hall kijkt terug op een mooie avond en is trots dat zij zoveel zangers en zangeressen heeft kunnen motiveren om mee te doen.

www.kerstsingalong.nl www.atriumcityhall.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Kerst Sing-A-Long in het Atrium Den Haag groot succes '


Lees ook