Gemeente Voorschoten


Kerstboomverbranding met grote loterij

De jaarlijkse traditionele kerstboomverbranding vindt dit jaar plaats op dinsdag 5 januari 1999. De locatie is wederom de Admiraal de Ruytersingel, hoek Sint Nicolaespad. De kerstboomstapel wordt om 19.00 uur aangestoken.

Aansluitend op de verbranding wordt om 20.00 uur een grote loterij gehouden in de kantine van Voorschoten '97, waarbij verschillende aantrekkelijke prijzen te winnen zijn.

Inleverdata
De kerstbomen kunnen vanaf 28 december 1998 op werkdagen worden ingeleverd bij het kantoor van de Reinigingsdienst aan de Koninklijke Marinelaan 21. Dit kan tussen 08.30 uur tot 12.15 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Op dinsdag 5 januari 1999 kunnen de bomen vanaf 10.00 uur worden ingeleverd bij de brandstapel. Bij het inleveren van de boom ontvangt u een lot.

Aanbieden bij grofvuil
Kerstbomen die niet ter verbranding worden ingeleverd, kunnen alleen maandelijks bij het op te halen grofvuil worden aangeboden. U kunt ze dus niet aanbieden bij één van de gewone wekelijkse vuilophaalbeurten! Houd de gemeente schoon en gooi gebruikte kerstbomen dus niet zomaar op straat of, erger nog, in de plantsoenen en singels. Wij danken u bij voorbaat voor uw welwillende medewerking.

Deel: ' Kerstboomverbranding en loterij in Voorschoten '
Lees ook