gemeente haarlem


1 december 2005

342/2005


gemeente haarlem, college van burgemeester en wethouders

persbericht


kerststukjes maken

kerststukjes maken in ter kleef


op 14 december tussen 13.30 en 17.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar bij het natuur- en milieucentrum ter kleef een kerststukje en een kerstkaart maken. het is een inloopmiddag dus aanmelden is niet nodig.

in één van de kassen in de stadskweektuin worden alle benodigdheden bijeengebracht die nodig zijn voor een mooi en bijzonder kerststukje. naast het gebruikelijke materiaal, zoals sparrenappels, kerstboomtakken en hulst, zijn er ook volop bijzondere spullen te vinden. de kinderen gaan ook diverse dingen zelf knutselen, van o.a. papier en hout, die als decoratie in het stukje verwerkt worden. verder maken ze nog een prachtige wenskaart. de deelnemers krijgen hulp van goede bloemschikkers, zodat ieder kind met een prachtig stukje, een schitterende kaart en met een trots gevoel naar huis gaat. voor eten en drinken wordt gezorgd.


informatie

de haarlemse stadskweektuin is gelegen aan de kleverlaan 9. deelname aan de middag kost e 3,50 per kind. kinderen jonger dan 10 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een (groot)ouder of verzorger. voor meer informatie kunt u bellen naar het natuur- en milieucentrum ter kleef, telefoon: (023) 511 46 40.


sector stadsbeheer
myrna wiggers
023-5114902
mwiggers@haarlem.nl

---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Kerststukjes maken in Ter Kleef '
Lees ook