KFC veiliger en efficiënter met Brink’s CompuSafe Service


HOUTEN, 20120704 -- Gedreven door een behoefte aan meer veiligheid, efficiëntie en beheersing van geldstromen kiest fast food-keten Yum! ervoor om de contante geldstromen in hun KFC restaurants in Nederland door Brink's te laten afhandelen. Brink's CompuSafe Service sluit namelijk perfect aan op de wensen van Yum! Het dienstenpakket combineert veilige lokale opslag, waardetransport, waarde¬conversie en continu inzicht in de cash flow.

Voor de veilige opslag van contant geld plaatst Brink's op de KFC locaties een intelligente kluis. Deze neemt bankbiljetten in, controleert die op echtheid en registreert de afgestorte bedragen per medewerker. De kluis is alleen door Brink’s te openen voor beveiligd transport van de inhoud. Het geld is -- mede door toepassing van geavanceerde beveiligingstechnieken -- voor anderen ontoegankelijk. Medewerkers van KFC verzamelen, tellen en vervoeren geen bankbiljetten meer; al deze activiteiten worden door  Brink’s CompuSafe Service uit handen genomen. Op deze manier vergroot Brink's CompuSafe Service de veiligheid op de KFC locatie en worden contante inkomsten al bij inname in de kluis zeker gesteld.

Binnen CompuSafe Service verwerkt Brink's de afgestorte bankbiljetten en schrijft de tegenwaarde ervan snel bij op de bankrekening van KFC (waardeconversie). CompuSafe Service biedt op lokaal en hoofdkantoorniveau dagelijks direct inzicht in de geldtransacties en in de hoeveelheid contant geld in de kluizen op locatie.

Belangrijke argumenten voor Yum! om te kiezen voor de veiligheid en efficiëntie van Brink’s CompuSafe Service zijn onder meer een forse besparing op de interne verwerking van contant geld en de administratieve optimalisatie.

Over Brink's

Brink’s Nederland b.v. is een dochter van Brink’s, Incorporated, wereldmarktleider op het gebied van beveiligde logistieke dienstverlening. Met meer dan 150 jaar ervaring is Brink’s dé expert op het gebied van innovatieve en veilige oplossingen voor het beheren van waardenstromen. Brink’s CompuSafe Service is een dienstverlening die Brink’s in eigen beheer heeft ontwikkeld en waarmee wereldwijd al meer dan tien jaar ervaring is opgedaan.


Deel: ' KFC veiliger en efficiënter met Brink’s CompuSafe Service '
Lees ook