Kick off Eppix op Novio Tech Campus Nijmegen


Elster internetbedrijf start met tak voor life sciences & healthcare

ELST, 20150902 -- In Elst (Gld.) is het nieuwe bedrijf EPPIX van start gegaan. Op donderdag 17 september is de officiële kickoff van het bedrijf op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Klanten, relaties en geïnteresseerden zijn vanaf 15:30 uur welkom op de Transistorweg 5.

[Kick off Eppix op NovioTechCampus Nijmegen]

EPPIX – Solutions for life sciences & healthcare levert diensten voor bedrijven, ziekenhuizen en organisaties in de life sciences & healthcare sector. Het bedrijf levert online applicaties, e-learning oplossingen en complexe websites. Creativiteit en techniek strijden hierbij om de voorrang. Of het nu om een website gaat, een webapplicatie, website of een animatie. Voor welke oplossing de klant ook kiest. Er moeten duidelijk aantoonbare voordelen voor de opdrachtgever zijn. Of dat nu rendementsverbetering, kostenbesparing oplevert of een betere positionering betreft. Daarbij moet het de vraag die de klant stelt vertalen in een uiting die de doelgroep begrijpt en informeert, maar ook inspireert. Op dit moment werkt EPPIX al voor St. Jude Medical, The 37Company, Inkoop Alliantie Ziekenhuizen en Hemologic.

Tijdens de officiële start van Eppix zal er worden gesproken door John Schalken, directeur van SMB-Life Science en Léon Collaris, mede-oprichter van Eppix. Silvester Zwanenveld (presentator en cabaretier) zal de gasten hierna voorzien van een stoomcurcus nieuwe media. Naderhand is er een mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje het netwerk uit te breiden.

Wilt u de feestelijke bijeenkomst bijwonen? Meld u dan direct aan via https://www.eppix.com/aanmelden/.

Meer informatie: www.eppix.com


Deel: ' Kick off Eppix op Novio Tech Campus Nijmegen '
Lees ook