Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Nog enkele dagen& dan opent Amsterdam RAI voor de 58e keer haar deuren voor de Huishoudbeurs, hét evenement waarvoor iedere Nederlandse vrouw even de boel de boel laat.

Het beursprogramma biedt ook dit jaar álles voor een heerlijke dag uit: ruim 450 exposanten tonen hun nieuwste producten, er is een overweldigend programma aan modeshows, optredens en presentaties én vele exposanten bieden de bezoekers de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan in creatieve workshops. De Huishoudbeurs vindt plaats van vrijdag 28 maart tot en met zondag 6 april.

Kick-off in teken van Mannen in de Hoofdrol
Dat de vrouwen voor een bezoek aan de Huishoudbeurs de boel de boel laten wil nog niet zeggen dat we de mannen vergeten! Integendeel, de opening van de Huishoudbeurs is hét moment om de bijdrage van mannen thuis nog eens ter discussie te stellen. Om die reden wordt de kick-off van de beurs verzorgd door Bart Chabot, ambassadeur van het project Mannen in de Hoofdrol van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Een project gesponsord door het Europees Sociaal Fonds dat tot doel heeft de ongelijke verdeling van zorgtaken opnieuw onder de aandacht te brengen van mannen én vrouwen. De Huishoudbeurs biedt hiervoor een uitstekend platform. U bent van harte uitgenodigd de kick-off bij te wonen. Deze vindt plaats in Fashion Plaza, dat zich bevindt op de beursvloer.

Het programma van de kick-off is als volgt:
09.30 uur Ontvangst/registratie in de perskamer 10.00 uur Welkomstwoord door Marjo Wolters, Product Manager Huishoudbeurs; 10.05 uur Introductie door Rens Bakker, Directeur Commerciële Zaken RAI Group; 10.15 uur Kick-off door Bart Chabot, Ambassadeur project Mannen in de Hoofdrol . Bart Chabot zal tevens het startsein geven voor een nieuw en spraakmakend project dat is geïnitieerd door het projectteam Mannen in de Hoofdrol en de Huishoudbeurs. 10.30 uur Rondgang over de beursvloer met Bart Chabot.

Perskamer
Accreditatie tot de beurs vindt plaats in de perskamer van het Europacomplex. Op vertoon van een geldige perslegitimatie krijgt u toegang tot de beurs en staan alle faciliteiten in de perskamer tot uw beschikking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichter van de beurs, Pim van Houten, telefoon 020-549 12 12, e-mail p.v.houten@rai.nl of een bezoek brengen aan de website www.huishoudbeurs.nl. Voor meer informatie over het project Mannen in de Hoofdrol verwijzen wij u naar de website www.wiedoetwat.nl.

Wij verzoeken u uw komst bij de kick-off via bijgaand antwoordformulier zsm per fax of e-mail kenbaar te maken. Graag tot ziens op vrijdag 28 maart op Huishoudbeurs 2003!

Met vriendelijke groet,

Pim van Houten
Press & PR Manager
<>

Deel: ' Kick-off Huishoudbeurs 2003 '
Lees ook