Kijkduin beste Pokémon Go-locatie van Nederland


UTRECHT, 20160810 -- Sinds een paar weken lijkt haast iedereen in de ban van Pokémon Go. Door het hele land wordt gretig gezocht naar Pokémon en Pokéstops. Maar wat zijn nou de beste en meest populaire plekken om Pokémon te vangen? Reisverzekering.net maakte een top 5.

Op plek één staat de Nederlandse hoofdstad van Pokémon Go: Kijkduin. Afgelopen week is daar zelfs een Pokémonbord verschenen dat deze naam bevestigt. De populariteit van de plek komt voornamelijk door de grote hoeveelheid Pokéstops die er te vinden zijn, aldus Reisverzekering.net. Door deze groeiende populariteit is het aantal zakkenrollers ook toegenomen, waarschuwt de politie Kijkduin. 

Na Kijkduin zijn het populaire bezienswaardigheden die veel Pokéstops en zeldzame Pokémon bevatten. De musea, theaters en historische gebouwen in grote steden zijn daarom een goede plek om als Pokémonvanger erop uit te trekken. Deze grote steden zijn ook aantrekkelijk voor Pokémonvangers door de combinatie van verschillende terreinen (plek 3), omdat Pokémon zich afhankelijk van hun soort in verschillende omgevingen nestelen. Plek 4 gaat naar de verschillende parken die ons land rijk is. Vooral het Amsterdamse Vondelpark en het Utrechtse Griftpark zijn aantrekkelijk voor Pokémon en daardoor populair onder Pokémonvangers.
De laatste plek gaat naar parkeerplaatsen. Hier vind je Pokémon die je in een normale woonwijk of in een stadscentrum niet zo gauw vindt, doordat het terrein vooral van steen gemaakt is.

De minst populaire plekken voor Pokémonvangers zijn volgens Reisverzekering.net de Veluwe en delen van Zeeland, door het kleine aantal Pokémon en Pokéstops daar. 

Lees hier het hele artikel:
https://www.reisverzekering.net/kijkduin-beste-pokemon-go-locatie-nederland/


Deel: ' Kijkduin beste Pokémon Go-locatie van Nederland '
Lees ook