Kijkers Robinson vooral geïnteresseerd in Manuel Broekman en Ancilla


AMSTERDAM, 20140919 -- Manuel Broekman blijkt het meest populair onder de vrouwelijke kijkers van Expeditie Robinson en de inmiddels vertrokken Ancilla Tilia is het meest geliefd door de mannen. Het aantal zoekopdrachten naar zowel Ancilla als Manuel is sinds de start van Expeditie Robinson ver boven dat van de andere kandidaten uitgestegen.

Dit blijkt uit een onderzoek van MensenAchterHetNieuws.nl naar de verschuivingen in zoekvolumes in Google.nl. Dit is niet geheel toevallig, aangezien het waarschijnlijk de twee meest aantrekkelijke deelnemers zijn.

Van de mannelijke deelnemers is vooral Manuel Broekman favoriet. Sinds zijn deelname aan Robinson schiet het zoekvolume naar zijn naam gedurende iedere aflevering omhoog. Op basis van de andere veelgebruikte zoektermen in combinatie met zijn naam, zoals ‘Manuel Broekman vriendin’ mogen we concluderen dat het vooral vrouwelijk Nederland is waarbij de interesse gewekt wordt. Voor Expeditie Robinson begon was het zoekvolume voor de verschillende kandidaten ongeveer gelijk. In de eerste aflevering steeg het zoekvolume voornamelijk voor ‘Manuel Broekman’ en ‘Remy Bonjasky’. Naar de rest van de mannelijke kandidaten werd niet meer dan voorheen gezocht. Bij de tweede aflevering was de kijker vooral nog geïnteresseerd in Manuel Broekman.

Van de vrouwen wordt er het meest naar Ancilla Tilia gezocht op Google. Het zoekvolume voor ‘Coosje Smid’, die onverwachts vertrok uit het programma, kwam niet in de buurt van Ancilla. Aan het eind van de tweede aflevering werd duidelijk dat, jammer genoeg voor de mannelijke kijkers, ook Ancilla Tilia Expeditie Robinson moest verlaten. 

Lees het volledige bericht, met bronnen, op https://www.mensenachterhetnieuws.nl/mannen-willen-ancilla-tilia-vrouwen-vallen-voor-manuel-broekman/


Deel: ' Kijkers Robinson vooral geïnteresseerd in Manuel Broekman en Ancilla '
Lees ook