Ingezonden persbericht

Page Vochtig toiletpapier voor optimale hygine

EDEN, 27-09-2001 - -

Kimberly-Clark introduceert Page Vochtig, vochtig toiletpapier met verzorgend Alo Vera voor een hyginisch schoon en heerlijk fris gevoel. Dit nieuwe product is vanaf oktober verkrijgbaar in een handig pop-up doosje en eveneens als hersluitbare navulverpakking.

Optimale persoonlijke hygine wordt steeds belangrijker. Op de markt verschijnen steeds meer producten die hier een bijdrage aan leveren, zoals speciale deodorantdoekjes, gezichtsdoekjes of hyginische doekjes voor in de keuken. Kimberly-Clark springt op deze trend, de 'wipe hype', in met de introductie van Page Vochtig. Kimberly-Clark biedt hiermee in combinatie met het Page droog toiletpapier een totale hygine-service aan: Page Systeem-Hygine. Door eerst Page droog toiletpapier te gebruiken en dan Page Vochtig, wordt het ultieme schone gevoel bereikt. Een onderzoek uitgevoerd door Kimberly-Clark heeft dit reeds aangetoond: de respondenten zijn het erover eens zijn dat zij zich bij consequent gebruik van vochtig toiletpapier schoner en frisser voelen dan bij het gebruik van droog toiletpapier alleen.

Sterk n zacht ineen

Het nieuwe Page Vochtig is het dikste, zwaarste en sterkste product op de markt , waardoor het zeer doeltreffend is en de hoogste weerstand aan scheuren biedt. Maar tegelijkertijd staat Page Vochtig net zoals de andere producten van Page ook voor zachtheid voor het hele gezin. Het nieuwe toiletpapier is dermatologisch getest en bevat Alo Vera dat bekend staat om haar verzorgende kwaliteiten en het voorkomen van huidirritatie. Door de combinatie van Alo Vera en kokosolie heeft Page Vochtig een aangename geur en biedt het een optimale milde reiniging, ook voor de gevoelige huid.

Handig & hyginisch pop-up doosje

Het product is verpakt in een handig, gepatenteerd en hyginisch pop-up doosje. De vellen worden n voor n uit het doosje getrokken waardoor hygine gewaarborgd is en dankzij het hersluitbaar deksel wordt uitdrogen voorkomen. Page Vochtig mag niet ontbreken op het toilet, maar is ook handig voor op reis en in de auto.

Consumentenprijzen

Page Vochtig Toiletpapier (40 vel):f 5,49/ 2,49* Page Vochtig Toiletpapier, navulverpakking (40 vel): f 4,38/ 1,99*


* Op de belangrijkste verkooppunten is Page Vochtig tegen de speciale introductieprijs van f 2,99/ 1,36 verkrijgbaar.
Bel voor meer informatie over Page: Consumenten Service: 0800 - 022.71.71 (gratis).

Bezoek ook eens www.pagepuppy.nl, een vrolijke site boordevol puppy-fun.

Noot voor redacties:

Deel: ' Kimberly-Clark introduceert Page Vochtig '




Lees ook