Ingezonden persbericht

Persbericht Speeltuin Stadspolders

Disco voor kinderen,
knutselen voor 18+

Speeltuin Stadspolders aan de Meranti 50 in Dordrecht begint weer met kinderdisco. Vrijdag 12 oktober kan de jeugd van zes tot en met twaalf jaar swingen, eigen cd's laten draaien en karaoke meezingen. Er mogen maximaal 100 mensen in de zaal. Maar wie te laat komt heeft een geluk bij een ongeluk: die kan als eerste kaartjes kopen voor de volgende kinderdisco. Die wordt op vrijdag 26 oktober gehouden. De kinderdisco- avonden duren van zeven tot tien uur.
Volwassenen kunnen voortaan in Speeltuin Stadspolders creatieve ideeën opdoen. Dat kan tijdens een een zes lessen durende cursus van Louïse Rijkelijkhuizen. Zij laat deelnemers werken met glasverf, glas etsen en laat ze bloempotten en kerstballen serveren met servetten. Opgeven voor deze cursus, die vanaf 29 oktober op maandagavonden gegeven wordt, kan tot en met 15 oktober: telefonisch via nummer 078- 6160599 en op woensdagmiddag van half twee tot vier uur in de speeltuin.
Deelname kost 90 gulden per persoon (leden 75 gulden). Alle informatie over de winteractiviteiten van de speeltuin is te vinden op de webstek van de speeltuin: https://www.speeltuin.dordt.nl. Daar staat ook een complete digitale speeltuin, die uitgebreid is met drie spellen: een puzzel, pingpongen en wildwatervissen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Kinderdisco in Speeltuin Stadspolders '
Lees ook