gemeente albrandswaard


12 maart 2002
2003. 12

kinderen presenteren eigen plan voor speelplek amethyst in portland

rhoon - woensdagmiddag 12 maart om14.00 uur overhandigde een delegatie van bewoners en kinderen van het eiland kwarts in de wijk portland, aan wethouder gerard brussaard een aantal handtekeningen samen met een zelf ontworpen aanpassingsplan voor de speelplek amethyst in hun wijk.

de kinderen die gebruik maken van de speelplek amethyst in de wijk portland, vinden de speelplek maar saai. samen met ouders is er een plan bedacht om de speelplek op te vrolijken en verder aan te kleden. de wensen van de kinderen staan hierbij centraal.

de 5-jarige robin van der made uit de wijk portland, overhandigde de plannen samen met een lijst met ongeveer 100 handtekeningen aan wethouder gerard brussaard. robin liet de wethouder zien waar hij de veranderingen graag wil hebben, en vertelde uitgebreid waarom hij, en de andere kinderen, die veranderingen nodig vinden.

de afdeling groen- en cultuurtechniek van de gemeente gaat de komende tijd onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, waarbij de veiligheid, maar ook naar de financiële kant bekeken wordt. voor de zomervakantie horen de bewoners dan wat er besloten wordt. verder heeft gerard brussaard aan robin beloofd dat hij binnenkort een keer komt kijken op de speelplek.


---- --

Deel: ' Kinderen presenteren eigen plan voor speelplek Amethyst in Portland '
Lees ook