Ingezonden persbericht


EMBARGO TOT 15 FEBRUARI 2003 22.00 UUR.

Kinderkampeerdorp De Zandstuve een van de koplopers in Europa

ADAC waardeert Kinderkampeerdorp De Zandstuve met een "Superplatz"

Op 15 februari maakt de ADAC tijdens de presentatie van haar campinggids 2003 de bedrijven bekend die de titel 'Superplatz' in het jaar 2003 mogen voeren. Voor het eerst in de geschiedenis heeft de ADAC de meeste predikaten 'Superplatz' in Nederland vergeven. De familie Eshuis van Kinderkampeerdorp De Zandstuve uit Hardenberg (Rheeze) heeft zaterdagavond in Munchen deze prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen.

Kinderkampeerdorp De Zandstuve is trots op het behalen van het predikaat 'Superplatz'. Tevens is dit voor de kampeerder een belangrijk en vertrouwd keurmerk. De familie Eshuis ziet het predikaat "Superplatz" als de erkenning voor het continue innoverend ondernemen met de gast als centraal middelpunt. Zo wordt in april 2003 "Cobus speelkasteel" geopend, een nieuwe indoorspeeltuin geheel gethematiseerd om de speelbeleving voor kinderen uniek te maken. Meer nieuws hierover op www.zandstuve.nl. De familie Eshuis en hun enthousiaste team van medewerkers probeert de gasten altijd een gevoel van "thuis" te geven met een dorpsgevoel, gezellig, veilig en een gevoel van heimwee bij het verlaten van het terrein. Wie kampeert op Kinderkampeerdorp De Zandstuve ADAC 'Superplatz' weet dat hij staat op een van de mooiste plekjes in Europa en omringd is door alle mogelijke luxe. Een geweldige combinatie voor een geslaagde vakantie.

De ADAC heeft in 2003 in Europa totaal 57 campings uit 33 landen de titel 'Superplatz' verleend op een totaal van ongeveer 6.000 geïnspecteerde campings. Na koploper Nederland met 13 'Superplätzen' is Italië een goede tweede met 10 bedrijven met een zelfde waardering. Het kampeerland Frankrijk blijft met slechts 4 door de ADAC even hoog gekwalificeerde bedrijven ver achter.
De ADAC is de grootste en belangrijkste toeristenclub van Europa (ter vergelijking: de ADAC is met bijna 14,8 miljoen leden ongeveer vier maal groter dan de ANWB). Het behalen van een 'Superplatz' is een prestatie van formaat en kan vergeleken worden met het verkrijgen van drie Michelin-sterren in de horeca.

Deel: ' Kinderkampeerdorp De Zandstuve koploper in Europa (embargo) '
Lees ook