Kinderkoptelefoons zonder kopzorgen


Nieuw in Nederland: robuuste, kostenbesparende koptelefoons voor het onderwijs

RHENEN, 20130225 -- Vanaf vandaag zijn via Schoolloods.nl kinderkoptelefoons verkrijgbaar die zijn voorzien van innovaties, zoals een flexibele hoofdband, losse snoeren en vervangbare oorkussens. Deze innovaties bieden het onderwijs besparingen en leerlingen meer gebruiksgemak. In Nederland zijn de koptelefoons alleen verkrijgbaar bij de in innovatieve leermiddelen gespecialiseerde webwinkel.

Robuuste koptelefoons voor het onderwijs
De duurzame koptelefoons zijn speciaal voor het onderwijs ontwikkeld. Ze kunnen tegen een stootje, dankzij een zeer buigzame hoofdband die vrijwel onbreekbaar is. Bijkomend voordeel is dat de koptelefoon daarmee eenvoudig op maat kan worden gemaakt, wat het draagcomfort vergroot. Het snoer van de koptelefoon is voorzien van stekkertjes, zodat het kapot trekken van snoeren verleden tijd is. Blijft een kind ergens achter haken, dan schiet het snoer eenvoudigweg los – waarmee ook de veiligheid is verhoogd. Verder zijn de oorkussens vervangbaar. Bij slijtage of scheuren hoeft dus niet langer de volledige koptelefoon te worden vervangen. Bovendien zijn de koptelefoons hierdoor eenvoudiger schoon te maken.

Oplossing voor een kostenpost op scholen
Ivo van Bochove, eigenaar van Schoolloods.nl: “De meeste scholen gebruiken koptelefoons om de rust te bewaren als kinderen op school met de computer of laptop aan de slag gaan. Koptelefoons zijn echter bijzonder schadegevoelig. De hoofdband kan breken en als een kind een verkeerde beweging maakt, kan een aansluitsnoer snel kapot worden getrokken. Zo ontstaat een kostenpost waarvoor wij nu een oplossing bieden.”
 
Over Schoolloods.nl 
Schoolloods.nl is leverancier van innovatieve hulp- en leermiddelen voor het primair en speciaal onderwijs. Bij voorkeur biedt het bedrijf producten die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Denk daarbij aan een toetsenbord met kleine letters - waarmee kinderen eenvoudiger leren omgaan met de computer, een computermuis die is afgestemd op de kleine kinderhand en een toetsenbord met een antibacteriële coating. Ook particulieren kunnen in de webwinkel terecht.


Deel: ' Kinderkoptelefoons zonder kopzorgen '
Lees ook