Ingezonden persbericht

De icansit(TM) is uitgeroepen tot Nederlands Babyprodukt van het jaar

Het is feest; de kleine zit voor het eerst aan tafel

AMSTERDAM, 20050809 -- De nieuwe icansit(TM) kinderstoel voldoet aan alle eisen om dit feest lang te laten duren en te herhalen. Ergonomisch is de icansit(TM) kinderstoel zo gemaakt dat het kind ondersteund en beschermd wordt waar dit nodig is voor een goede en gezonde ontwikkeling. Ook voor de volwassenen is er rekening gehouden met de ergonomie zodat deze stoel in gebruik een feest is.


De icansit(TM) kinderstoel heeft armleggers die het kind altijd zijwaarts beschermen. Aan de voorzijde is het kind beveiligd door een tafelblaadje of beugel en de stoel wordt geleverd met een 3-punts-tuigje.
Om de (nog) ongecontroleerde bewegingen van het hoofdje op te vangen heeft de icansit(TM) kinderstoel een extra hoge rugleuning.
Alle icansit(TM) kinderstoelen hebben gemakkelijk te verstellen zit- en voeten plankjes. Een voetenplankje is belangrijk zodat de benen ondersteund worden en er daardoor geen afgeknepen gevoel in de benen en voeten ontstaat.
Het voetenplankje en de armleggers functioneren bovendien als hulpjes voor het kind om zelf in de stoel te klimmen.
De poten zijn voorzien van ronde dopjes ter voorkoming dat een kind zich met stoel en al van de tafel af kan zetten.
Er is een icansit(TM) zitverkleiner waardoor de stoel al voor jongere kinderen te gebruiken is. Vanaf het moment dat het kind zelfstandig kan zitten kan men met de zitverkleiner (ook lekker zacht) het feest laten beginnen.

Een groot gebruiksgemak voor de volwassenen is dat men met de voeten onder de icansit(TM) poot kan staan. Hierdoor kan het kind in en uit de stoel getild worden met een rechte rug zonder verkeerde belasting van rug en armen. De armleggers zijn ideaal om de stoel aan te tafel te schuiven of te verplaatsen.
De icansit(TM) kinderstoel is stapelbaar, gemakkelijk als er meer kinderen zijn of voor professioneel gebruik.

De stoel is ontworpen door Carla Monchen en is gemaakt van beukenhout. De icansit(TM) kinderstoel is mooi, transparant en heeft een eigentijds ontwerp. De stoel past in allerlei interieurs en wordt opgenomen door de ruimte waarin hij staat. De icansit(TM) is uitgeroepen tot Nederlands Babyprodukt van het jaar 2005.

De icansit(TM) lacht je als het ware toe en de armleggers omarmen het kind. Het feest kan beginnen!

-----

Voor meer informatie, foto's prijzen e.d.:
Riet Frissel
email:riet@onetreehill.nl
telefoon:020-6255212
www.icansit.com
www.onetreehill.nl

Deel: ' Kinderstoel icansit Nederlands Babyprodukt van het jaar '
Lees ook