Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kingston introduceert 512 MB 'CompactFlash' geheugenkaart

Nieuwegein, 9 oktober 2001 - Kingston Technology, 's werelds grootste onafhankelijke producent van computergeheugens, introduceert een 512 MB CompactFlash (CF) geheugenkaart.
Deze is met name bedoeld voor gebruikers van digitale camera's die een groot aantal hoge resolutie opnames in hun camera willen opslaan. Verder is de nieuwe geheugenkaart ook geschikt voor gebruikers van MP3-spelers en iedereen die zijn PDA voor faxen, opslag van grote bestanden en e-mail wil gebruiken.
Kingston's 512 MB CF-kaart is leverbaar in Type I formaat omdat gebruik is gemaakt van de modernste hoge capaciteit 'flash' componenten.

Met de nieuwe 512 MB geheugenkaart speelt Kingston in op de steeds grotere vraag naar geheugencapaciteit voor mobiele computers en hoge kwaliteit digitale afbeeldingen. Voor zowel de nieuwe 512 MB als bestaande 8-256 MB Kingston CompactFlash kaarten geldt een garantieperiode van 5 jaar, inclusief gratis technische ondersteuning. Het gratis Europese telefoonnummer daarvoor is 0800-80128012.

De nieuwe kaart is leverbaar voor een adviesprijs van 580,--, exclusief btw via de Kingston distributeurs: Hofland, Ingram Micro, PST en Stebis in Nederland en SDB, Tech Data en Ingram Micro, in Belgi.

Kingston Technology
Kingston Technology Company, Inc. is 's werelds grootste onafhankelijke geheugen-producent. Het bedrijf beschikt over de modernste productie-vestigingen in Ierland, Maleisi, Taiwan, China en Fountain Valley USA, plus ondersteunende faciliteiten voor het verwerken van 'wafers' tot IC's, testen en distribueren. Kingston maakt daarbij gebruik van het 'Payton'-model voor supply chain management. Dat ondersteunt het hele productieproces vanaf de ontvangst van de 'wafers' tot en met de distributie van de kant-en-klare geheugenmodules. Kingston distribueert haar producten via een wereldwijd netwerk van distributeurs, OEM en dealerklanten in meer dan 3000 locaties. Bezoek voor aanvullende informatie de website www.kingston.com/europe

Deel: ' Kingston introduceert 512 MB 'CompactFlash' geheugenkaart '
Lees ook