PERSBERICHT

Kingston Technology introduceert Rambus RIMM geheugenmodules voor nieuwste Intel PC-platforms

Rambus RIMM geheugenmodules onmiddellijk beschikbaar voor ontwikkeldoeleinden

Maart 1999 - De fabrikant van geheugenmodules Kingston Technology geeft met Rambus RIMM geheugentechnologie volledige ondersteuning aan de PC-platforms die Intel nog dit jaar zal introduceren. Daardoor kunnen ontwikkelaars van moederboards en complete PC's de ontwikkelingen op de voet volgen en in hun nieuwe ontwerpen al direct gebruik maken van 800 MHz RIMM-geheugens met een piektransmissiesnelheid van 1,6 Gb per seconde. Kingston is hiermee de eerste leverancier ter wereld die de Rambus RIMM-technologie ook voor de nieuwste PC-platforms op praktische schaal beschikbaar stelt. De laatste informatie over de Rambus RIMM-modules van Kingston is te vinden op Internetpagina https://www.kingston.com/rambus.

Kingston Technology werkt al bijna een jaar nauw samen met Intel en Rambus aan de ontwikkeling van betrouwbare Rambus geheugenmodules. Daardoor kon Kingston al meer dan 7.000 praktisch bruikbare RIMM-modules leveren aan toonaangevende PC-fabrikanten. Die gebruiken de modules voor testdoeleinden om zich voor te bereiden op de komende Intel PC-platforms.

Kingston heeft voldoende productiecapaciteit beschikbaar om op korte termijn aan de wereldwijde vraag naar RIMM-geheugenmodules te voldoen. In de productiefase zal de samenwerking tussen Intel en Kingston er vooral op zijn gericht de kostprijs van Rambus RIMM-geheugenmodules concurrerend te maken met die van de bestaande DIMM-modules.

Kingston Technology Kingston Technology Corporation is wereldwijd marktleider in geheugenmodules en computercomponenten voor PC's, servers, notebooks, werkstations en printers. Kingston's producten worden geleverd via een netwerk van distributeurs en onafhankelijke wederverkopers. Alle producten worden 100% getest en geleverd met levenslange garantie. Voor meer informatie over Kingston op het Internet: https://www.kingston.com

en voor illustraties www.kingston.com/uk/ onder ‘photolibrary’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kingston Technology, telefoon voor Nederland: 0800 02 248 49, voor België 0800 727 63

Distributeurs van Kingston Technology in Nederland zijn: Access Graphics (020-3479200), PST (020-6474766) en Stebis (0344-640400)

Distributeurs van Kingston Technology in België zijn: Computer 2000 (02 583 8311), ICP Belgium (03 360 8700) en Ingram Micro (02 254 9211)

Deel: ' Kingston introduceert Rambus RIMM geheugenmodules '
Lees ook