Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KingstonCare: garantie en support op servers met Kingston geheugenmodules gewaarborgd

Tot 90 procent besparing mogelijk op kosten geheugenuitbreiding in servers, met dezelfde garantie en ondersteuning als origineel gelabelde modules.

Nieuwegein, 3 juni 2002 - Kingston introduceert KingstonCare. Het betreft een gratis serviceprogramma voor Kingston modules die als geheugenuitbreiding zijn geplaatst in servers van toonaangevende fabrikanten zoals Compaq, Hewlett-Packard en IBM. KingstonCare voorziet er in dat 'third party maintenance' serviceproviders de systemen met Kingston geheugen-uitbreidingen wat betreft onderhoud en garantie exact eender zullen behandelen als servers die zijn voorzien van geheugenmodules met het originele label van de betrokken fabrikant.

Dankzij KingstonCare kunnen IT-afdelingen aanzienlijk besparen op hun hardware-budgetten, zonder de fabrieksgarantie op de originele apparatuur of de reikwijdte van overeengekomen SLA's aan te tasten. Praktijkvoorbeelden tonen aan dat de besparingen in grote organisaties kunnen oplopen tot enkele miljoenen euro's per jaar.

Betrouwbaarheid gewaarborgd
De bij KingstonCare aangesloten serviceproviders zullen bij garantie- en onderhoudswerkzaamheden een systeem als één geheel beschouwen - dus inclusief Kingston-modules - en van service voorzien conform de originele garantiebepalingen of SLA's. Mocht een Kingston-module falen, dan wordt die vervangen; de kosten daarvan worden door de serviceprovider rechtstreeks aan Kingston doorberekend. Zo waarborgt KingstonCare voor het gehele systeem dezelfde betrouwbaarheid, continuïteit en beschikbaarheid als bij het gebruik van de veel duurdere, door de systeemfabrikant gelabelde geheugenmodules.

KingstonCare wordt in Nederland al direct ondersteund door de grootste serviceproviders, waaronder AAC Cosmos, Card, CSG, TCI, IMD, Info'Products en MSO.
Als wordt samengewerkt met een andere serviceprovider, zal Kingston daarmee contact leggen om de bestaande SLA's - op kosten van Kingston - uit te breiden met KingstonCare.

Specificaties
Kingston Technology ontwikkelt, produceert en levert geheugenmodules voor vrijwel alle verkrijgbare computerapparatuur. De verschillende modules voldoen ruimschoots aan de specificaties die de fabrikanten van deze apparatuur voor geheugenuitbreidingen voorschrijven. De geheugenmodules van Kingston worden vóór zij de fabrieken verlaten bovendien onderworpen aan 'rigorous testing', waarbij alle cellen van alle chips op alle modules onder extreme ? technische en fysieke ? omstandigheden worden beproefd. De modules doen daardoor op geen enkel punt onder voor de modules met het label van de systeemfabrikant. Ze zijn echter wel aanzienlijk goedkoper, en kennen een levenslange garantie.

Garantie
De garantiebepalingen van de toonaangevende serverfabrikanten laten plaatsing van Kingston-geheugenmodules zonder restricties toe. Als zich problemen voordoen, moeten de Kingston-modules wel eerst worden verwijderd om vast te stellen waar de oorzaak ligt. Dankzij KingstonCare wordt deze stap voor de systeembezitter volledig transparant. Als vast komt te staan dat een Kingston-module de oorzaak is, wordt die gratis vervangen, zonder dat daarover aparte afspraken hoeven worden gemaakt.

Distributeurs van Kingston Technology in Nederland zijn: Ingram Micro (030-2464001), PST (020-5471166), Stebis (0344-640400) en GE Access (020-3479200)
Distributeurs van Kingston Technology in België zijn: SDB (015 459000), Tech Data (02 583 8311) en Ingram Micro (02 254 9211)

Kingston informatielijn: 00800 - 8888 - 01 01

Kingston Technology
Kingston Technology Company, Inc. is 's werelds grootste onafhankelijke geheugenproducent. Het bedrijf beschikt over de modernste productie-vestigingen in Ierland, Maleisië, Taiwan, China en Fountain Valley USA, plus ondersteunende faciliteiten voor het verwerken van 'wafers' tot IC's, testen en distribueren. Kingston maakt daarbij gebruik van het 'Payton'-model voor supply chain management. Dat ondersteunt het hele productieproces vanaf de ontvangst van de 'wafers' tot en met de distributie van de kant-en-klare geheugenmodules. Kingston distribueert haar producten via een wereldwijd netwerk van distributeurs, OEM en dealerklanten in meer dan 3000 locaties. Bezoek voor aanvullende informatie de website www.kingston.com/europe

Deel: ' Kingston introduceert serviceprogramma KingstonCare '
Lees ook