PERSBERICHT

Kingston Technology investeert $ 16 miljoen in testsystemen voor geheugenmodules

Geavanceerde testmethoden waarborgen de hoogste kwaliteit van nieuwe generatie geheugenmodules

12 maart 1999 - De fabrikant van computergeheugens Kingston Technology investeert ruim 16 miljoen dollar in geavanceerde testmethoden en -apparatuur. De mogelijkheden van het geselecteerde systeem sluiten volledig aan op de eisen die de kwaliteitsborging van nieuwe generaties geheugenmodules stelt. De test-faciliteiten strekken zich uit over de ontwerpfase, de ontwikkeling, de productie en de validering van de gebruiksklare eindproducten.

De drie productiefabrieken van Kingston in de VS, Ierland en Taiwan krijgen alle de beschikking over identieke testsystemen. Die zullen worden ingezet in het gehele ontwerp- en productietraject van nieuwe generaties SDRAM, DDR en Rambus RIMM geheugenmodules. Daarmee waarborgt Kingston een eenduidige, hoge kwaliteit van zijn eindproducten over de gehele wereld. Het nieuwe testsysteem van Kingston is gebaseerd op apparatuur van Advantest en Hewlett-Packard. De systemen zullen op termijn worden uitgebreid met de nieuwste ontwikkelingen van deze leveranciers op dit gebied.

Het traject Ieder product van Kingston wordt vanaf het ontwerp onderworpen aan strenge tests. Daarmee wordt zekerheid verkregen over de betrouwbaarheid, integriteit en compatibiliteit. Pas als die vaststaan, wordt het ontwerp productierijp gemaakt. Ook deze fase kenmerkt zich door strikte testprocedures die alleen met de hoogste kwaliteit genoegen nemen. Het eindproduct wordt vervolgens onder uiteenlopende -soms extreme- omstandigheden uitgebreid getest, waarbij gebruik gemaakt wordt van 'real world' toepassingen en internationaal als standaard geaccepteerde benchmarks. De test van het eindproduct is gebaseerd op het principe van 'every cell on every chip on every module'. Dat betekent dat een 128 Mb geheugenmodule op 1.024 miljoen cellen is getest alvorens die de fabriek verlaat.

De nieuwe testsystemen maken dezelfde strakke kwaliteitscontrole ook mogelijk voor geheugenmodules die zijn gebaseerd op de nieuwste generatie supersnelle geheugen- technologie. Het kwaliteitssysteem van Kingston betreft ook de toeleveranciers van de productiefabrieken. Die moeten zonder uitzondering voldoen aan hoge specificaties; wat met regelmatige 'audits' wordt geverifieerd. Maar ook de eigen, interne kwaliteits-procedures - die zijn gecertificeerd conform ISO 9001

(VS) en ISO 9002 (Ierland en Taiwan) - worden regelmatig geëvalueerd. Op basis daarvan vindt voortdurende kalibratie van de testsystemen en
-methoden plaats, zodat alleen die producten naar eindgebruikers worden gedistribueerd die aan alle kwaliteitsstandaarden voldoen.

Kingston Technology Kingston Technology Corporation is wereldwijd marktleider in geheugenmodules en computercomponenten voor PC's, servers, notebooks, werkstations en printers. Kingston's producten worden geleverd via een netwerk van distributeurs en onafhankelijke wederverkopers. Alle producten worden 100% getest en geleverd met levenslange garantie. Voor meer informatie over Kingston op het Internet: https://www.kingston.com en voor illustraties www.kingston.com/uk/ onder ‘photolibrary’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kingston Technology, telefoon voor Nederland: 0800 02 248 49, voor België 0800 727 63

Distributeurs van Kingston Technology in Nederland zijn: Access Graphics (020-3479200), PST (020-6474766) en Stebis (0344-640400)

Distributeurs van Kingston Technology in België zijn: Computer 2000 (02 583 8311), ICP Belgium (03 360 8700) en Ingram Micro (02 254 9211)

Deel: ' Kingston investeert in testsystemen voor geheugenmodules '
Lees ook