Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM VIERT START FESTIVALZOMER MET FESTIVAL TOP 100

KIES JOUW FAVORIETE FESTIVALNUMMERS EN HOOR ZE IN DE ENIGE ECHTE FESTIVAL TOP LIJST!

Hilversum, 11 maart 2011 | Vanaf aanstaande maandag kunnen luisteraars van Kink FM, Messenger of Music, hun favoriete tracks kiezen voor de 'Festival Top 100'. Deze lijst met daarin de 100 ultieme festival 'anthems', wordt door het radiostation op vrijdag 1 april uitgezonden. De 'Festival Top 100' is de aftrap van de Kink FM Festivalzomer.

Binnenkort gaat het festivalseizoen weer van start. Om dit te vieren nodigt Kink FM haar luisteraars uit om van maandag 14 tot en met vrijdag 25 maart te stemmen voor de 'Festival Top 100'. Deze speciale lijst wordt op vrijdag 1 april aanstaande tussen 12.00 en 19.00 uur uitgezonden en is daarmee het perfecte begin van een lange Festivalzomer op Kink FM. Op kinkfm.com kunnen liefhebbers van het radiostation dat rock en pop draait, hun keuze uitbrengen op echte festivaltracks waarmee zij in de ultieme festival mood komen, tracks van artiesten die dit jaar op de festivals op gaan treden of juist de nummers van artiesten die op festivals een memorabel optreden hebben gegeven. Denk dan aan tracks als: Editors - Papillon, Foo Fighters - Everlong, Rage Against the Machine - Killing in the Name Of, Beastie Boys - Fight for your right, Franz Ferdinand - Take Me Out, Nirvana - Smells Like Teen Spirit, of White Stripes - Seven Nation Army.

Festivalzomer op Kink FM
Deze zomer staat Kink FM helemaal in het teken van de Festivalzomer. Luisteraars kunnen bij de Messenger of Music kaarten winnen voor festivals die in heel Europa worden gehouden, de Kink FM-dj's geven updates van de festivals en natuurlijk worden de artiesten gedraaid die deze zomer op de festivals te horen zijn.

Kink FM Festival Top 100
Vrijdag 1 april tussen 12.00 - 19.00 uur op Kink FM.

KINK
KINK is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door KINK op hun wenken bediend. Bekende KINK programma's zijn onder andere New Music, KINK40 en 2 Meter Live met dj's als Ingrid Perez, Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen en Diederik van Zessen.

Kink TV is dagelijks te zien tussen 23.00-02.00 uur op de interactieve muziektelevisiezender Xite, via UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57.

Kink heeft de volgende radiostations:
Kink FM, het station voor de beste pop- en rock. Kink FM is overal in Nederland te beluisteren via kabel, satelliet, internet en Kink FM App Kink Classics, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal
Kink X-Rated, met industrial, ambient, avant-garde en electronics

Kink is onderdeel van de V-Ventures.

---

Deel: ' Kink fm viert start festivalzomer met festival top 100 '


Lees ook