Ingezonden persbericht- PERSBERICHT

De washington post wereldwijd beschikbaar

International Newspaper KiOSK Biedt Internationale Reizigers Dagverse Edities 115 Kranten Uit 47 Landen

Den Haag, 20 Maart 2003 PEPC Worldwide, wereldwijd distributeur van dagverse nationale en internationale kranten, heeft vandaag een overeenkomst met de Washington Post aangekondigd. PEPC s digitale krantenkiosk, de International Newspaper KiOSK, biedt internationale reizigers de dagverse edities van 115 kranten uit 47 landen. De Washington Post is de elfde Amerikaanse titel die door PEPC wereldwijd beschikbaar wordt gemaakt.

De Washington Post is één van de meest gelezen kranten van de Verenigde Staten en bereikt dagelijks ruim twee miljoen lezers. Ondanks de opkomst van nieuwe communicatie technologieën blijven mensen behoefte houden aan een fysieke krant die opgevouwen en meegenomen kan worden, zegt David Dadisman, Directeur Oplage van de Washington Post. Onze overeenkomst met PEPC stelt ons in staat onze lezers overal ter wereld op de hoogte te houden.

PEPC s distribute-then-print model biedt krantenuitgevers de gelegenheid hun dagverse krant waar ook ter wereld op een kostenefficiënte manier ter beschikking te stellen. De bij PEPC aangesloten kranten worden, middels satelliettransmissie, naar in hotels, congrescentra en op luchthavens geïnstalleerde International Newspaper KiOSKS gedistribueerd.

Over PEPC Worldwide

PEPC Worldwide, gevestigd in Den Haag, met kantoren in Miami, San Diego en Hong Kong is een wereldwijde digitale distributeur van dagverse nationale en internationale krantentitels. PEPC, opgericht in 1999, heeft een interactieve krantenkiosk ontwikkeld, de International Newspaper KiOSK, die on-demand, direct de laatste editie van de bij PEPC aangesloten kranten print. De door PEPC ontwikkelde software en haar Multicast Satelliet Netwerk vormen de basis voor een digitaal distributienetwerk dat 99,1% van de wereldbevolking bestrijkt. Dit netwerk vormt een distributiesnelweg naar International Newspaper KiOSKS over de gehele wereld. Voor meer informatie over de activiteiten van PEPC Worldwide kunt u een bezoek brengen aan www.pepcworldwide.com of www.newspaperkiosk.com.


- EINDE PERSBERICHT

Deel: ' KiOSK Biedt dagverse Edities 115 Kranten Uit 47 Landen '
Lees ook