Kiwa Carity en Opinionmeter Benelux starten samenwerking


UTRECHT, 20150410 -- Kiwa Carity en Opinionmeter zijn een samenwerking aangegaan omtrent het thema continu meten in de zorg. Kiwa Carity heeft veel ervaring met metingen en onderzoeken op het gebied van tevredenheid van cliënten, patiënten, verwijzers, vrijwilligers en medewerkers. Opinionmeter International is vanuit de Verenigde Staten ruim 40 jaar actief op het gebied van onderzoek, onder andere in de gezondheidszorg.

Met de combinatie van de inhoudelijke expertise van Kiwa Carity en de flexibele software en applicaties van Opinionmeter denken beide partijen een goede stap te zetten naar een totaaloplossing voor het continu meten van tevredenheid.

Gert van Leeuwen, manager Kiwa Carity, geeft aan blij te zijn met de samenwerking.  “Met Opinionmeter hebben we een partner die complementair is aan onze dienstverlening. Met name de flexibiliteit die de applicaties bieden passen precies bij het maatwerk wat wij als Kiwa Carity nastreven in onze dienstverlening naar onze klanten.”

Victor Pardaans, directeur Opinionmeter Benelux over de samenwerking: “Wij werken met een selecte groep partners samen in Nederland. Kiwa Carity is een welkome aanvulling gelet op de uitgebreide expertise van Kiwa Carity in de zorg. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij wij tot doel hebben een bijdrage te leveren aan een betere zorg”.

[Kiwa Carity en Opinionmeter Benelux starten samenwerking]

Meer informatie
Voor meer informatie over Kiwa Carity en Opinionmeter kijkt u op www.kiwacarity.nl of neemt u contact op met Gert van Leeuwen via 06-5572 4105. Voor meer informatie over Opinionmeter kijkt u op www.opinionmeter.nl of neemt u contact op met Victor Pardaans via 010-7420380.


Deel: ' Kiwa Carity en Opinionmeter Benelux starten samenwerking '
Lees ook