Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Klaas Broek vertrekt als manager sales bij Codis/Pluz (Getronics-Hagemeijer) en start inkoopcombinatie Vincom.nl

Hoogeveen - 17 september 2001 - Klaas Broek is initiatiefnemer van de nieuwe inkoopcombinatie Vincom.nl, die inspeelt op de behoefte van ICT-resellers om inkoopfuncties te bundelen en gezamenlijk betere inkoopvoorwaarden te bedingen bij de leidende IT distributeurs in Nederland. "Vincom.nl is vooral opgezet om resellers te faciliteren: niet alleen qua inkoop, maar ook qua financiële en ecommerce-diensten. Onder de huidige marktomstandigheden is er een sterke behoefte bij resellers om via Vincom.nl samen te werken. De enige structurele oplossing voor het verbeteren van de marges is gezamenlijk volume te creëren en de inkooptaken volledig te outsourcen, waardoor een reseller meer tijd vrij heeft voor account management", aldus Klaas Broek, die voorheen werkzaam was als Manager Sales bij Codis/Pluz. "Het grote voordeel van Vincom.nl is dat alle inkoopprocessen op basis van de technologie van e-commerce-specialist ICEshop.nl volledig zijn gedigitaliseerd en dat het aanbod multidistributor is." Bij aanvang zijn er reeds een twaalftal resellers aangesloten bij Vincom.nl Naar verwachting blijft dit aantal de komende maanden zeer snel groeien.

Resellers die gebruik willen maken van de inkoopvoorwaarden van Vincom dienen een maandelijkse kleine vergoeding voor het lidmaatschap te betalen, die in verhouding staat tot het inkoopvoordeel dat via Vincom wordt gerealiseerd. Vincom ambieert om na één jaar een totaal inkoopvolume van 12 miljoen Euro te vertegenwoordigen, en na drie jaren moet dit inkoopvolume gegroeid zijn tot 50 miljoen Euro.

Over Vincom, http://www.vincom.nl/ Vincom BV is begin 2001 van start gegaan en wordt door een aantal private investeerders gefinancierd. Vincom is een onafhankelijke inkoopcombinatie, die zich bezig houdt met faciliterende services ten behoeve van inkoop en verkoop van ICT-oplossingen en daarbij streeft naar een zo efficiënt mogelijke inirchting van deze processen, om voor alle leden zo gunstig mogelijke inkoopcondities te realiseren, waarbij het gehele verkoopproces ondersteund wordt.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- Vincom, Klaas Broek, klaas@vincom.nl, 06 52177383

Zoekwoorden:

Deel: ' Klaas Broek vertrekt als manager sales bij Codis/Pluz '
Lees ook