Klant Phoneshop sleept priv optreden van Dries Roelvink binnen


Een ludiek verjaardagsfeest

DEN HAAG, 20100114 -- In het najaar van 2009 maakten consumenten met hun online aankoop kans op een priv optreden van Dries Roelvink. De Phoneshop, n van de grootste online telecomshops van Nederland, koos vorige maand de heer IJsbrand van der Krieke uit de vele inzendingen als winnaar van het priv optreden.

Onder leiding van Marc Edery, directeur van Phoneshop en 2Call.nl, werd de ludieke actie onder de aandacht gebracht. Dat internet een steeds grotere rol gaat spelen, wordt ook door de winnaar van de Dries Roelvink actie duidelijk gemaakt.

De heer IJsbrand van der Krieke werd uit de vele inzendingen als winnaar van het priv optreden uitgekozen en na hem telefonisch op de hoogte te hebben gesteld, overhandigt Marc Edery hem in het knusse Caf Divas aan de Amsterdamse Waalstraat zijn prijs. "Wat ontzettend leuk, ik win namelijk nooit iets!", reageert de heer Van der Krieke enthousiast. Dat hij niet volledig bekend is met het succes van Dries Roelvink deert hem dan ook niet, "Ik zoek graag alles uit op internet, dus natuurlijk ga ik me online alvast inlezen en inleven op het optreden van Dries!". Lachend vervolgt hij; "Ik vier op 17 januari mijn verjaardag in Caf Divas en dat is natuurlijk een geweldige gelegenheid om mijn prijs hiermee te combineren." - een cadeau waar alle genodigden van kunnen meegenieten dus.
Met de belofte om via internet uit te zoeken waar Dries Roelvink muzikaal voor staat, sluit de heer Van der Krieke het gesprek af met een stevige handdruk en de uitnodiging voor zijn verjaardagsfeest in Amsterdam: "We maken er n groot feest van!

Klanten vinden sinds 1996 hun weg naar het filiaal aan de Korte Poten 5 in hartje centrum Den Haag en per 2003 surfen zij net zo graag naar de online shops Phoneshop.nl en 2Call.nl, om hun bestelling vanuit hun luie stoel af te ronden.

Kijk voor meer informatie op phoneshop.nl en 2call.nl.


Deel: ' Klant Phoneshop sleept priv optreden van Dries Roelvink binnen '
Lees ook