Klant voordelig verzekerd bij DagjeWeg.NL


EDE, 20070302 -- DagjeWeg.NL, een populaire website voor informatie over dagjes uit en meerdaagse uitstapjes, complementeert haar aanbod nu verder met zeer voordelige reis- en annuleringsverzekeringen. Zij doet dit in samenwerking met het internationale verzekeringsbedrijf Columbus Direct. De gerenommeerde Engelse verzekeraar waagt de stap over de Noordzee en probeert nu ook in Nederland haar aandeel in de markt te veroveren.

Dat Columbus Direct bij DagjeWeg.NL aan de bel trok om zijn verzekeringen af te zetten, mag geen verrassing heten. Jaarlijks brengen al 2 miljoen mensen een bezoek aan de site voor een dagje uit of een weekendje weg. Dit maakt DagjeWeg.NL tot een logische plaats om verzekeringen te verkopen. Voor Nando Eskes, directeur van DagjeWeg.NL, is het zeker geen verrassing: "Dagelijks hebben we bedrijven aan de telefoon met de vraag of ze bij ons hun producten af mogen zetten, als het een goede aanvulling is op ons aanbod willen we er zeker over nadenken. De verzekeringen van Columbus Direct zijn een zinvolle aanvulling op ons dienstenaanbod."

De reisverzekeringen van Columbus Direct mogen met recht goedkoop worden genoemd. Een vergelijking door de redactie van DagjeWeg.NL wees dit uit. Een kortlopende reisverzekering, uitgaande van een gezin met twee kinderen onder de vijf jaar, bleek aanmerkelijk goedkoper dan elders. Het verschil in premie loopt in sommige gevallen wel op tot in de tientallen euro's. Columbus Direct rekent bovendien geen poliskosten.

Het ideale weekendje weg in combinatie met de voordelige reisverzekering van Columbus Direct, is eenvoudig te boeken op www.DagjeWeg.NL.


Deel: ' Klant voordelig verzekerd bij DagjeWeg.NL '
Lees ook