Als tijd geld is, sparen klanten van IQMS met geautomatiseerde verkoopconfiguratietemplates

Maak gemakkelijk een configureerbare productbasis die flexibiliteit en maatwerk biedt

PASO ROBLES, Californië, VS--(BUSINESS WIRE)-- 20110414 --

IQMS, ontwerper en ontwikkelaar van Enterprise Resource Planning (ERP) fabricagesoftware, heeft vandaag een verbeterde op maat te maken verkoopconfiguratiemodule gepresenteerd als onderdeel van hun recente EnterpriseIQ 7.8.1 softwarerelease. Fabrikanten hoeven niet meer vooraf veel tijd te besteden aan het opstellen van statische Bills of Material (BOMs) voor elke mogelijke productcombinatie die zij bieden. Met de IQMS verbeterde verkoopconfiguratiemodule uploaden fabrikanten gewoon eenmalig hun afzonderlijke componenten in hun templates bij de implementatie, om gemakkelijk te kunnen beginnen met het aanmaken van orders op maat voor hun klanten.

De configureerbare productbasis van de module maakt mogelijk dat meerdere scenario’s en combinaties meer geautomatiseerd worden. Vanuit de configuratie op maat kunnen fabrikanten hun beschikbare voorraad, werkcentrumcapaciteit en planningen bekijken, prijzen berekenen en na goedkeuring met een muisklik omzetten in een verkooporder. Als tijd geld is, zijn de voordelen van de nieuwe verkoopconfiguratiemodule duidelijk.

“Het is een win-win voor iedereen telkens wanneer we een eigenschap kunnen ontwikkelen die een uiterst handmatig proces automatiseert maar toch flexibiliteit en maatwerk biedt,” aldus Glenn Nowak, vice president van IQMS. “Onze verkoopconfiguratiemodule is slechts een van de vele waardevolle, tijdbesparende eigenschappen in onze laatste EnterpriseIQ release.”

Net als 90 procent van de nieuwe eigenschappen en verbeteringen doorgevoerd aan de meest recente EnterpriseIQ release, was het idee voor de verkoopconfiguratiemodule een directe bijdrage van klanten op het on-line portal van IQMS, Community Server. Directe samenwerking met de klant stelt IQMS in staat om nuttige veranderingen sneller te leveren, de functionaliteit te verhogen en te profiteren van nieuwe en opkomende industrietechnologieën.

“We gebruiken de verkoopconfiguratietemplates dagelijks voor het opstellen van offertes en verkooporders,” aldus Randy Erteld, inventory control manager voor Accessible Technologies, Inc. “We hebben meer dan 250 verschillende configuraties voor verkopen, zodat we onze klanten een scala van keuzes en upgrades van hun inkopen kunnen bieden. Van het offerteproces tot en met vrachtbrieven en facturen maken de verkoopconfiguratietemplates en IQMS het ons mogelijk om tijdig en volledig te voldoen aan de levertijden van onze klanten.”

Oplossingsbeschikbaarheid

De verbeterde verkoopconfiguratiemodule is als standaardfunctie inbegrepen bij de EnterpriseIQ 7.8.1 release.

Over IQMS

Sinds 1989 houdt IQMS zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van ERP software voor de repetitieve, de proces- en de discrete fabricagesectoren. Vandaag de dag levert IQMS vooraanstaande realtime fabricage-, boekhouding-, productiemonitoring-, kwaliteitscontrole-, toevoerketen- CRM en eBusiness-oplossingen aan de automobiel-, de medische, de verpakkings-, de consumentengoederen- en andere fabricagemarkten. De innovatieve, single-database ondernemingssoftware-oplossing, EnterpriseIQ, biedt complete functionaliteit en schaalbare oplossingen bestemd om verder te groeien met de klant. Met kantoren over geheel Noord-Amerika, Europa en Azië bedient IQMS fabrikanten wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Director of Marketing
805-227-1122, ext 271

dfresca@iqms.com

Deel: ' Klanten IQMS besparen met geautomatiseerde verkoopconfiguratie '


Lees ook