Klanten van IQMS door Managing Automation erkend als innovatieve en progressieve fabrikanten

Steinwall Scientific, Inc ontvangt hoogste erkenning als topleider en About Medical Inc. ontvangt onderscheidingen als een categoriefinalist

PASO ROBLES, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110513 --

IQMS, een leider in ontwerp en ontwikkeling van Enterprise Resource Planning (ERP)-software voor productie, is trots om te mogen aankondigen dat gisteravond, twee klanten erkend werden door het tijdschrift Managing Automation als leiders en vernieuwers binnen de productie-industrie. De op maat makende vormgever Steinwall Scientific, Inc. werd genoemd als de beste presteerder in de categorie van de ‘2011 Progressive Manufacturing 100 (PM100) Award’ en de leverancier voor op maat gemaakte oplossingen, About Medical Inc. was een categoriefinalist.

Steinwall Scientific, Inc. een klant van IQMS sinds 2009, is een thermoplast injectie-gietbedrijf dat ernaar streeft om de laatste technologie op de meest kosteffectieve wijze te gebruiken om kwaliteitsoplossingen voor haar klanten te bieden. Steinwall Scientific, Inc. werd erkend als de beste presteerder in de categorie “Leadership Mastery” en deed het daarbij beter dan Kodak en IBM, voor het ontwikkelen van de toekomst van de productie naar een transformatieve manier van zaken doen met een strategie van kennismanagement. Steinwall Scientific maakt gebruik van IQMS' EnterpriseIQ om de technologie in lijn te houden met haar bedrijfsstrategie en om de manier van zakendoen te vernieuwen.

De IQMS-klant, About Medical Inc. , levert volledige post-markt controlediensten voor de medische apparatenindustrie en levert nauwkeurigheid, veiligheid en op maat gemaakte oplossingen voor haar klanten. About Medical werd erkend in de categorie “Customer Mastery” voor het gebruik van het IQMS-vastlegprogramma voor handtekeningen dat ervoor zorgt dat live transacties geregistreerd en onmiddellijk bijgewerkt worden. Met behulp van IQMS' innovatieve ERP-systeem met enkelvoudige database, is About Medical in staat om op een zeer nauwkeurige, overzichtelijke en efficiënte manier de geschiedenis van de gegevensverzameling te handhaven.

“De PM100-prijzen identificeren de topleiders op het gebied van productie. Wij zijn zeer trots op onze samenwerking met deze twee klanten van topniveau en op hun hoge niveau van succes,” aldus Glenn Nowak, vicepresident van IQMS. “Bij IQMS zullen we blijven doorgaan met het leveren van de best mogelijke software-oplossingen om onze klanten te helpen aan de top te blijven.”

Managing Automation’sPM100-prijzen eren de top 100 productiebedrijven in de wereld in acht verschillende categorieën. Prijswinnaars hebben zich van hun concurrenten onderscheiden door middel van creatieve, innovatieve projecten die duidelijke en aantrekkelijke resultaten leveren. De hoogste eer als presteerder wordt gegeven aan het beste bedrijf in elk van de acht categorieën. De Progressive Manufacturing 100 Awards werden gepresenteerd tijdens de 2011 Manufacturing Leadership Conference die gisteravond in The Breakers Hotel in Palm Beach, Florida werd gehouden.

Ga voor een volledige lijst van de 2011 PM100 award-winnaars naar https://blog.managingautomation.com/summit/pm100/.

Over IQMS

IQMS ontwerpt en ontwikkelt sinds 1989 software voor productie voor de repetitieve, proces- en discrete industrie. Vandaag de dag levert IQMS toonaangevende real-time productie, boekhoudkundige, productiemonitoring, kwaliteitscontrole, toeleveringsketen, CRM en eBusiness-oplossingen aan de automobiel-, medische, verpakkings-, consumentengoederen- en andere productiemarkten. De innovatieve ondernemingssoftwareoplossing met enkelvoudige database, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en schaalbare oplossingen ontworpen om op deskundige wijze met de klant mee te groeien. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië bedient IQMS fabrikanten over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Director of Marketing
dfresca@iqms.com

+1 805-227-1122

Deel: ' Klanten van IQMS erkend als innovatieve en progressieve fabrikanten '


Lees ook