KLM

02/036
KLM BIEDT STUDENTENTARIEVEN OP www.klm.nl

AMSTELVEEN - 23 juli 2002, KLM introduceert op www.klm.nl speciale tarieven voor studenten voor vluchten vanuit Nederland. De studententickets combineren een aantrekkelijke prijs met gunstige en flexibele condities.

KLM hanteert al langer speciale tarieven en voorwaarden voor studenten. Tot nu toe konden deze tickets alleen via studentenreisorganisaties worden geboekt. Vanaf nu is het ook mogelijk om studententickets rechtstreeks op de KLM website te boeken vanaf een speciale studentenpagina. Studenten kunnen hiermee ook van het gemak en de voordelen van online boeken bij KLM profiteren.

Flexibele voorwaarden en aantrekkelijke prijzen
Bij deze tickets geldt geen minimale verblijfsduur en is de maximale verblijfsduur 12 maanden. Door de flexibele voorwaarden sluiten de tickets goed aan bij de specifieke behoefte van studenten en jongeren om langer in het buitenland te verblijven voor een stage of wereldreis.

De retourtarieven zijn aantrekkelijk geprijsd. Zo kost een studentenretour New York in het laagseizoen 322 euro. Een retour Hong Kong wordt in het laagseizoen voor 696 euro aangeboden en een retour Milaan voor 195 euro. Tevens biedt KLM studenten de mogelijkheid om een enkele reis te boeken voor 50% van het retourtarief. Op dit moment zijn op bijna tachtig KLM bestemmingen studententarieven online beschikbaar tegen kortingen die kunnen oplopen tot 30% ten opzichte van het laagste Economy Class tarief. Later dit jaar volgen meerdere KLM bestemmingen. De speciale tarieven zijn afhankelijk van de bestemming ook van toepassing op vluchten uitgevoerd door partners van KLM.

Speciale pagina op internet
De studententarieven kunnen worden geboekt op een speciale studentenpagina die eenvoudig bereikbaar is via www.klm.nl. Tevens biedt de pagina toegang tot informatie over de diverse bestemmingen en is het mogelijk hotelovernachtingen te boeken en/of een auto te huren. Bezoekers van de studentenpagina kunnen zich tevens opgeven voor de studenten e-mail service waardoor zij als eerste geïnformeerd worden over speciale aanbiedingen.

De KLM studententarieven zijn beschikbaar voor studenten of jongeren die in het bezit zijn van een geldige OV-Studentenkaart, ISIC-kaart (International Student Identification Card) of IYTC-kaart (International Youth Travel Card). De student dient bij het afhalen van een ticket één van deze kaarten te kunnen tonen om voor het speciale tarief in aanmerking te komen. Ook de partner van de student kan gebruik maken van KLM's studententarieven, mits zij samen reizen en trouwboekje of samenlevingscontract kan worden getoond.

Deel: ' KLM biedt studententarieven op www.klm.nl '
Lees ook