Geachte heren, dames van de pers,

"Zorgboerderij Moed en Vertrouwen" heeft uw hulp nodig!

Op een stuk afgelegen grond aan de uitwaarden van de Maas wordt sinds jaar en dag noeste arbeid verricht. Op zorgboerderij "Moed en Vertrouwen" werken verstandelijk gehandicapten in harmonie samen met dier en natuur. Eigen producten worden gemaakt of verwerkt, als aardappelen, diverse groentes, melk en eieren. Deze worden in de eigen winkel en op de markt verkocht!

De laatste jaren is het vechten tegen de bierkaai. De weg naar onze boerderij wordt steeds slechter. Grote kuilen en scheuren zorgen ervoor dat vervoer haast onmogelijk wordt. Klanten nemen hierdoor steeds minder de moeite naar ons toe te komen. Auto's raken zelfs beschadigd.

Op zaterdag 22 maart is er een grote klusdag op ons terrein. Alle gemeenteraadsleden van de gemeente Spijkernisse zullen deze dag de handen uit de mouwen steken. Een flink aantal leden van de politieke jongerensite www.politiekdebat.nl zullen eveneens behulpzaam zijn. Via gemeentesecretaris, de heer J. van de Pol heeft zich nóg een ploeg klussers gemeld: werknemers van Douwe Egberts. Hun bedrijf bestaat 250 jaar en in het kader daarvan gaan de werknemers een dag werken voor een goed doel. De klusdag zal worden afgesloten met een feestelijke barbecue en drankjes.

We willen u de sfeer laten proeven van het samenwerkingsverband tussen verstandelijk gehandicapten, vrijwilligers, boerderijdieren en de ongerepte natuur. Tevens kunt u de slechte weg aanschouwen die een obstakel is voor de werkzaamheden en klandizie.

Wij willen u daarom van harte uitnodigen om deze bijzondere dag bij te wonen:

Plaats: Beerenplaat 15 te Spijkernisse
Tijdstip: 8.30 - 17.00 uur

Indien u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, wilt u zo vriendelijk zijn om ons per e-mail afbericht te doen? U kunt ons bereiken via: klusdag@hotmail.com

In afwachting van uw verzoek, verblijven wij,

Hoogachtend,

De medewerkers van "Zorgboerderij Moed en Vertrouwen"

P.s.

Een groep jongeren van het Politiek Debat, www.politiekdebat.nl, heeft geprobeerd de nijpende omstandigheden in kaart te brengen en heeft speciaal een website gemaakt. Op deze website, http://www.aperfectprayer.com/_zorgboerderij, staat de inzamelingsactie centraal voor de aanleg van een nieuwe weg. Foto's van de medewerkers, boerderij, de dieren en ook de weg zijn hierop te zien!

Rekeningnummer: 327200014 t.n.v. stichting Zorgboerderij Moed en Vertrouwen


---- --

Deel: ' Klusdag op zorgboerderij Moed en Vertrouwen '
Lees ook