Klusvrouw Hieke helpt Huishoudbeurs-bezoeksters over klusdrempel heen


AMSTERDAM, 20170209 -- Wie zegt dat vrouwen niet kunnen klussen? BLACK+DECKER heeft de handen ineen geslagen met klusvrouw Hieke Grootendorst om bezoeksters van de Huishoudbeurs te inspireren om thuis zelf met een boormachine aan de slag te gaan. Op de stand van het merk vinden vrouwen dit jaar voor het eerst niet alleen huishoudproducten, maar ook elektrisch gereedschap. Gepassioneerd klusvrouw Hieke, eigenaresse van klusbedrijf Zij Klust, is aanwezig om vrouwen met tips & tricks over hun klusdrempel heen te helpen.

Hieke weet als geen ander hoe ze vrouwen kan inspireren. Ze klust al vanaf haar 10e. Na een baan in de communicatie, besloot ze haar eigen klusbedrijf op te richten. Volgens de klusvrouw is klussen geen kwestie van kunnen, maar van durven. “Ik merk dat vrouwen vaak een drempel over moeten. Maar klussen is een kwestie van gewoon doen, iedereen kan het! En het geeft een enorme kick als het gelukt is. Ik ben aanwezig op de stand van BLACK+DECKER om vrouwen over die klusdrempel heen te helpen. Ze kunnen bij mij terecht voor tips en advies over gereedschap. Want goed gereedschap is het halve werk.”

[Klusvrouw Hieke helpt Huishoudbeurs-bezoeksters over klusdrempel heen]

De leukste tijd, is vrije tijd
Naast elektrisch gereedschap, staat de stand van BLACK+DECKER in het teken van innovatieve huishoudproducten zoals de SteaMitt™: een draagbare stoomreiniger die 99,9% van de bacteriën doodt. Of de 2IN1 Smarttech steelstofzuiger die de zuigkracht automatisch aanpast aan het vloertype. Kortom, producten die schoonmaken snel en eenvoudig maken. Want de leukste tijd, is vrije tijd. Tijd om lekker te eten bijvoorbeeld. Bij aankoop van een van de geselecteerde producten krijgen bezoekers van de Huishoudbeurs namelijk een Thuisbezorgd.nl-waardebon cadeau.

De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 t/m 26 februari in de RAI Amsterdam. Je vindt de BLACK+DECKER stand in hal 1: stand 01.350.

Bekijk hieronder of op https://youtu.be/T3rO_yH1Puc de oproep van klusvrouw Hieke aan bezoeksters van de Huishoudbeurs.


Over BLACK+DECKER
Al meer dan 100 jaar vertrouwen gezinnen en doe-het-zelvers over de hele wereld op BLACK+DECKER als trouwe partner in innovatieve en betrouwbare producten – van boor- tot schuurmachines, tot grasmaaiers, grastrimmers en huishoud producten. Met oog voor kracht en kwaliteit, maar vooral ook gebruiksgemak om elke klus sneller en eenvoudiger te klaren. BLACK+DECKER inspireert om met trots van een huis een thuis te maken, op een efficiënte manier zodat ze meer tijd hebben om door te brengen met hun gezin.

Over Stanley Black & Decker
Stanley Black & Decker is een wereldwijde leverancier van handgereedschap, elektronisch gereedschap en accessoires, opbergsystemen, industriële ankersystemen, maar ook oplossingen voor elektronische security, healthcare, infrastructuur, etc. Sinds 1843 levert Stanley Black & Decker innovatieve, kwalitatieve en krachtige producten die professionals, organisaties en individuen over de hele wereld helpen in hun dagelijkse taken en projecten. Met de overtuiging om uit te blinken d.m.v. producten, mensen en gedrag engageert de organisatie zich voor een duurzaam beleid en initiatieven die mileuschade inperken, om de levens van klanten en hun omgeving te verbeteren. Met een hoofdvestiging in Connecticut, USA verleent Stanley Black & Decker werk aan ongeveer 52.000 mensen over de hele wereld, die zorgden voor een totale omzet van $11,3 miljard in FY 2015.


Deel: ' Klusvrouw Hieke helpt Huishoudbeurs-bezoeksters over klusdrempel heen '
Lees ook