zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Knallende feestdagen op Bonaire en Curaçao

Een spectaculair kerstdiner op het strand en fris het jaar in met de New Year’s Splash

Curacao, 20171213 — Bang dat je op Bonaire of Curaçao niet in de kerstsfeer zult komen of geen vuurwerk mee zult maken? Nergens voor nodig! De feestdagen zijn nog leuker met je voeten in het zand! Geen eindeloze diners bij je schoonfamilie, maar lekker feesten met livemuziek en een cocktail in je hand.

Op Curaçao vier je van 23 tot en met 26 december Kerst bij de Madero Ocean Club Christmas Dinner Show. Een 7-gangen diner, een optreden van Jasper & Friends en een spectaculaire show met dansers, zangers, entertainment en speciale kerstverrassingen. 

Vier NYE op Coco Beach op Bonaire en boogie je weg naar 2018 samen met “The Boston Tea Party”!. Met hun 10 bandleden en 3 zangers is dit volgens insiders de beste, en vooral leukste, feestband van Nederland.

2018 begin je het beste met een verfrissende duik in de Caribische Zee. Op Bonaire vieren we samen met onze familie, vrienden en andere diehards de start van het nieuwe jaar met de New Year’s Splash op Coco Beach. We starten al om 11:00, maar met een glaasje champagne, muziek, en gratis erwtensoep ben je je kater zo vergeten.

Bekijk alle andere evenementen deze feestelijke decembermaand op www.dolfijngo.com/curacao/events en www.dolfijngo.com/bonaire/events

Informatie en tickets:
Madero Ocean Club Christmas Dinner Show:
Prijs: $150 inclusief 7-gangen diner en welkomstdrankje, tickets alleen verkrijgbaar via www.dolfijngo.com

NYE op Coco Beach:
Prijs: Early Birds $ 15 (100 tickets). Regular $ 25, tickets verkrijgbaar via www.dolfijngo.com

New Year’s Splash:
Registratie start om 11:00 op 1/1/18 bij Coco Beach. Gratis deelname.

Populair