Ko Tanis benoemd tot Director Education bij Magma IT Solutions


GELEEN, 20100127 -- Ko Tanis is in dienst getreden bij Magma IT Solutions als Director Education. Tanis is door het snelgroeiende bedrijf aangetrokken om de ambitie in de onderwijssector verder vorm te geven. Magma heeft grote plannen in de onderwijsmarkt voor HR-systemen en geautomatiseerde salarisverwerking en beschikt over een beproefd HR- en Salarissysteem voor deze markt dat is gebaseerd op de technologie van SAP.

Tanis heeft ruime ervaring op het snijvlak van Human Resources en IT. Meest recentelijk was hij commercieel verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel van Randstad HR Solutions dat zich bezig hield met de verwerking van salarissen en de geautomatiseerde ondersteuning van de HR functie voor het onderwijsveld. Daarvoor was hij werkzaam bij Raet, PeopleSoft en Arinso waar hij zich respectievelijk (commercieel) bezighield met salarisserviceverwerking, licentieverkoop en systeemimplementaties.

Marc Suters, Algemeen Directeur bij Magma, over Tanis: "De ervaring van Ko in de verschillende disciplines van het HR/Payroll-IT domein maken hem een welkome aanvulling op ons team. Met zijn netwerk, kennis en ervaring binnen het onderwijsveld hebben we er alle vertrouwen in dat hij onze ambities binnen het onderwijs kan verwezenlijken."

Tanis ziet volop kansen: "Door de recente ontwikkelingen in de markt voor HR- en Salarisdienstverlening is er weer een monopolistische situatie ontstaan binnen het onderwijsveld. Uit eigen ervaring weet ik dat het onderwijs daar niet op zit te wachten. Magma heeft een bewezen HR- en Payrollplatform voor deze markt dat bovendien gebaseerd is op de technologie van SAP als wereldwijde (ERP)marktleider. Daar liggen dus veel kansen, juist omdat door de ontwikkelingen deze markt behoefte heeft aan rust en continuteit maar anderzijds toch wil vernieuwen. Wij kunnen dat bieden."

Over Magma
Magma IT Solutions is een snelgroeiende IT dienstverlener die al ruim 10 jaar succesvol is in de Nederlandse markt. Bij de vier vestigingen in Geleen, Den Bosch, Capelle a/d IJssel en Apeldoorn werken 140 mensen. Magma is gespecialiseerd in het snel en vakkundig implementeren en ondersteunen van de bedrijfsprocessen met de software van wereldmarktleider SAP. Het bedrijf heeft daarvoor onder andere eigen templates ontwikkeld die de implementatie van SAP voor veel bedrijven en instellingen bereikbaar maakt. Magma IT Solutions is actief in de zorgsector, het onderwijs en het bedrijfsleven.


Deel: ' Ko Tanis benoemd tot Director Education bij Magma IT Solutions '
Lees ook