Koffievergelijk.nl genomineerd voor beste webwinkel 2015


De beste webwinkel 2015 Publieksprijzen XS: categorie Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging

Ulft, 20150211 -- Koffievergelijk.nl is genomineerd bij de Nationale Thuiswinkel Awards voor de beste webwinkel van 2015. Bij de Publieksprijzen XS in de categorie Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging. Consumenten kunnen voor deze verkiezing hun favoriete webwinkel kiezen en beoordelen. Op 5 maart 2015 is de prijsuitreiking in The Harbour Club in Amsterdam.

Koffievergelijk genomineerd beste webwinkel 2015

De webwinkel Koffievergelijk.nl is genomineerd bij de Nationale Thuiswinkel Awards voor de Beste webwinkel van 2015. Bij de Publieksprijzen XS in de categorie Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging. Er kan nog gestemd worden t/m 22 februari 18.00 uur uur. Via deze link kan er gestemd worden op Koffievergelijk.nl. Dank alvast.

Nationale Thuiswinkel Awards

Consumenten kunnen voor deze verkiezing van de Nationale Thuiswinkel Awards stemmen op hun favoriete webwinkel en deze beoordelen op zaken als prijs-/kwaliteitverhouding, leversnelheid en bezorging en betalingsmogelijkheden. Alle genomineerden zijn ingedeeld in categorieën en de webwinkel met minimaal 75 stemmen en de hoogste score in zij categorie wint. Koffievergelijk.nl is ingedeeld in de categorie Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging.

Wie is Koffievergelijk

Koffievergelijk.nl is een speciaalzaak op het gebied van koffie, thee en onderhoudsproducten. Van vele grote A-merken, zoals Illy, Lavazza en Nescafé. Merken die staan voor een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Koffievergelijk.nl onderscheidt zich door een groot assortiment, voordelige prijzen en supersnelle levering.

De prijsuitreiking is op 5 maart 2015 in The Harbour Club in Amsterdam.


Deel: ' Koffievergelijk.nl genomineerd voor beste webwinkel 2015 '
Lees ook